Ce rochie a îmbrăcat Elena Gheorghe ca nașă de botez, în biserică. A avut o apariție impecabilă. Imagini impresionante FOTO

Artista și soțul ei au botezat o fetiță în weekend

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2023

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au fost nași de botez în weekend. Cei doi au mai adăugat pe listă o pereche de fini, iar artista a strălucit la petrecerea fetiței pe care a creștinat-o. Ce ținute a ales vedeta pentru slujba de la biserică și pentru petrecerea de la restaurant.

Elena Gheorghe a fost nașă de botez

Elena Gheorghe și soțul ei și-au mărit familia cu încă o finuță. În weekend, cei doi au fost nași de botez pentru o fetiță, care a primit numele Emily Maria. Cântăreața a postat pe Instagram câteva fotografii de la botez, atât de la slujbă, cât și de la restaurant.

Elena nu a dezamăgit nici de data aceasta din punct de vedere vestimentar. Pentru slujba religioasă, artista a ales o rochie de tip sacou, cu aplicații în zona umerilor, într-o culoare ivoire. A asortat o pereche de pantofi în aceeași culoare, cu platforme foarte înalte. Look-ul a fost completat de un machiaj natural, care i-a pus în evidență trăsăturile, și o coafură retro.

Citește și: Elena Gheorghe, așa cum nu ai văzut-o niciodată. S-a descălțat și ce a urmat e senzațional. Rochia i-a jucat feste

Soțul artistei, Cornel, a purtat un costum negru, elegant, și o cămașă albă. La petrecere, Elena Gheorghe s-a schimbat într-o rochie lungă și mai elegantă. Ținuta de culoare bleu, cu paiete, a făcut-o să strălucească pe nașă. Rochia a avut un detaliu îndrăzneț, fiind decupată în zona bustului.

Ce rochie a îmbrăcat Elena Gheorghe ca nașă de botez, în biserică. A avut o apariție impecabilă. Imagini impresionante
Elena Gheorghe și soțul ei au fost nași de botez

Cum reușește să se mențină în formă

La 38 de ani, Elena Gheorghe arată la fel de bine ca atunci când s-a lansat în muzică, alături de trupa Mandinga. Chiar dacă a devenit mamă de două ori între timp, vedeta și-a revenit rapid la formele care au consacrat-o și reușește să își mențină silueta de ani buni. Pe lângă consumul mare de energie de pe scenă, artista spune că are o disciplină de fier atunci când vine vorba despre alimentație și sport. Astfel reușește să se mențină de ani buni la aproximativ 50 de kilograme.

Citește și: Toată lumea o știe pe Elena Gheorghe, însă puțini au văzut-o pe sora ei. Ana e de o frumusețe rară

”Fac sport, mănânc cât se poate de sănătos. Acum, în ultimul timp, am mai luat un kilogram, fiind noaptea târziu. Mai mâncăm și pe la evenimente, de obicei, sunt disciplinată, pentru că pe la 18:00-19:00 se încheie masa, dar când suntem la eveniment mai mâncăm”, a declarat Elena Gheorghe, în urmă cu ceva timp, pentru Antens Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *