Secretul căsniciei de 20 de ani dintre Elena Gheorghe și Cornel Ene. „Relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi. După aceea te iubește bărbatul”. VIDEO EXCLUSIV

Cum prepară mâncarea cu care își răsfață soțul

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbizul autohton. De aproape 20 ani sunt tot timpul împreună, iar faptul că viața de familie se suprapune cu cea profesională nu este deloc în dezavantajul lor. În timp ce Cornel este omul din spatele a tot ce înseamnă Elena Gheorghe, artista știe cum să-și recompenseze partenerul de viață. Elena a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că secretul constă într-un preparat culinar pe care are grijă să-l facă ori de câte ori Cornel îl cere.

„Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci”

În timp ce artista apare tot timpul în lumina reflectoarelor și este cunoscută de toată țara, soțul ei, Cornel Ene, preferă discreția. Asta nu înseamnă că bărbatul nu este prezent la evenimentele mondene, la petreceri, concerte sau la emisiunile unde este invitată artista. Preferă însă să stea în culise, de unde să se asigure că Elenei nu îi lipsește nimic și unde, de cele mai multe ori, îi face chiar și fotografii sau video partenerei de viață. La rândul ei, Elena știe să-l răsplătească.

„Este cel mai drăguț. Ce să fac? Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui. Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. Nu e readaptată, adică quattro formaggi că este cu patru tipuri de brânză. Nu este machedonească”, a povestit Elena Gheorghe amuzată pentru EGO.ro, încercând să dea rețeta celebrei mămăligi, căci poate ar avea succes și în alte cupluri.

„Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă. Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi”.

„Amelie este înnebunită după Katy Perry, iar Nicholas după Michael Jackson”

Pe cei doi i-am întâlnit la Premiile RMA, organizate la Râmnicu Vâlcea, unde Elena a primit premiul pentru cel mai bun live. În timp ce artista se ocupa de socializare și de pozele de la panou, Cornel avea grijă ca partenerei de viață să nu-i lipsească nimic, dar mai ales să nu cumva să sufere din cauza frigului. „Asta este doar ținuta de „covorul albastru”. În această ținută am defilat, iar pe scenă mă voi îmbrăca în altă culoare, în altă ținută, în altceva”, ne-a declarat Elena.

Citește și: Fiica Elenei Gheorghe le spune tuturor copiilor că mama ei este o prințesă Disney. „Cântă și ea și se preface că este Elena din Avalor” EXCLUSIV

Ea a rămas surprins plăcută să cunoască noi colegi de scenă, dar să se și revadă cu alții vechi. „Pe unii îi știu, pe unii nu îi știu, dar mă bucur că vin. Păi, ne-am plictisit de aceleași fețe. Să ne vedem noi numai noi. Trebuie să mai vină și niște „fresh-uri”. Sunt tineri artiști cu un gen nou de muzică. Nicholas îi știe pe toți”. De la eveniment au lipsit cei doi copii, Nicholas și Amelie, care au rămas în grija bunicilor și a bonei, însă cei doi nici nu ar fi vrut neapărat să ajungă la concert, căci gusturile lor muzicale sunt destul de diferite și îndreptate mai mult către muzica internațională.

„Amelie este înnebunită după Katy Perry, deci este înnebunită, iar Nicolas este mai mult cu Michael Jackson, Queen, are și niște gusturi mai clasice, să zicem, dar mai ascultă și Justin Bieber și ce este la modă acum. De la noi nu foarte mult. La un moment era cu Selly, după care s-a schimbat. Astăzi îi place nu știu cine, mâine îi place altcineva. Știi cum sunt generațiile astea, se plictisesc repede, și atunci schimbă repede gusturile. Dar ăia clasici rămân întotdeauna pentru că o să asculte întotdeauna Michael Jackson, oamenii de bază”, ne-a mai povestit artista.

Elena Gheorghe: „Când să mai fac vlog cu copiii când eu toată ziua sunt plecată de acasă?”

Pentru cei care nu știu deja sau nu o urmăresc pe Elena pe site-urile sociale, copiii artistei sunt adevărate vedete în mediul online, în special fiica ei, Amelie. Alături de verișoara ei, Ania, fiica Anei și a fotbalistului Paul Pârvulescu, Amelie are adevărate scenete care fac deliciul internauților. Degeaba încearcă admiratorii Elenei să o convingă să posteze mai des filmări cu cele două fetițe, artista este de părere că nu este momentul să-și expună copiii prea mult.

„Când să mai fac vlog cu copiii când eu toată ziua sunt plecată de acasă? Te distrezi foarte tare cu ele, nu? Nu-mi doresc să fac un reality-show cu ele, îți spun sincer. Îmi doresc doar să fie fericite și eu, din punctul meu de vedere, le expun cât mai puțin, încerc să mă bucur de toți patru când ajung acasă. În această vară fiind foarte plină și ocupată cu evenimente ne-am văzut destul de rar, dar luna noiembrie se zărește a fi mai pe chill. Nu putem să plecăm pe undeva că trebuie să meargă la școală, la grădiniță”, ni s-a mai confesat Elena Gheorghe pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.