Ce roluri își dorește Codin Maticiuc, după ce a jucat doar băieți răi în filme și serial. A recunoscut abia acum: “Toți actorii visează!” VIDEO EXCLUSIV

Detalii neașteptate despre vedetă

Codin Maticiuc reușește să jongleze cu numeroase proiecte. Acesta se ocupă de “Spitale publice pe bani privați”, “Miami bici 2”, rolul său din “Clanul” și noua carte lansată. De asemenea, el se bucură de o familie frumoasă și numeroasă, având două fiice alături de partenera sa, Ana Pandeli, Smaranda și Ilinca, dar și un băiețel pe care bruneta îl are dintr-o relația anterioară. Totuși, atunci când vine vorba despre viitoarele filme sau seriale în care o să joace, producătorul speră, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro, să aibă parte de o provocare.

Codin Maticiuc, despre ce roluri își dorește să joace în viitoarele producții

Codin Maticiuc a punctat că partenera lui, Ana Pandeli, s-a obișnuit cu ipostazele în care este pus în diferite producții. Totuși, atunci când vine vorba despre rolurile viitoare, acesta și-ar dori să primească de la producători o nouă provocare. După ce a fost pus în diferite situații în care a trebuit să joace băieți răi, actorul speră ca acest lucru să se schimbe, în viitor:

“Fie că vorbim de serialul Clanul, fie că vorbim de Miami Bici, îmi sunt extrem de dragi, dar tot timpul rolul mă pune în niște posturi, apoi ies niște poze…s-a obișnuit săraca că filmele mele sunt cu tot felul de “nenorociri”! Asta mă întreb și eu (n.r. dacă o să joace mereu roluri de băiat rău)! Pe această cale, mă adresez tuturor care văd acest interviu! Poate îmi dați un rol de tocilar, un rol de participant activ în viața socială, un rol de băiat bun, un rol de băiat care știe gramatică, poate îmi dați un rol de membru al comunității LGBT! Aș vrea! Asta mi-aș dori! Toți actorii visează să joace pe contre-emploi, altfel decât s-a dat toată viața!”

Ce eforturi ar depune pentru aceste roluri

Chiar dacă nu vrea să fie lipsit de modestie și să spună că ar putea să ducă roluri diferite la capăt, cel care a pornit inițiativa “Spitale publice din bani privați” a mărturisit că ar depune eforturi dacă i s-ar da șansa să joace și personaje diferite față de cele de până acum. Astfel, Codin Maticiuc nu refuză ideea de a lua lecții de la un profesor:

“Nu știu! Mi-ar plăcea foarte mult să am această provocare! Nu știu dacă aș putea, mi se pare că ar fi destul de lipsit de modestie să spun acum că aș putea să joc, dar știu că aș depune un efort, m-aș pregăti, poate mi-aș lua un profesor! Aș încerca!”

Ce spune despre familia sa

Totuși, chiar dacă joacă diferite roluri de băieți răi, Codin Maticiuc recunoaște că nu este cocoșul în familia lui. Se pare că fiica cea mare, Smaranda, este cea care a primit acest rol, după cum glumește producătorul “Miami Bici”:

“Smaranda este cocoșul! Apoi urmează Ilinca, nevasta mea, soacra mea, mama și pisica, că și ea e fată! Toate găinile la mine cântă! Eu cu băiatul suntem speriați, ne-am făcut câte o bocceluță și ne uităm unul la celălalt: “Mergem, tată?”.”

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *