Ce vis are fiul iubitei lui Codin Maticiuc, Ana Pandeli: „Încerc să scap de această dorință!” VIDEO EXCLUSIV

Codin Maticiuc a dat din casă

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de câțiva ani de zile, iar împreună se bucură de 3 copii, Smaranda, Ilinca și Mario, băiatul pe care bruneta îl are dintr-o relație anterioară. Actorul din „Clanul” ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că acesta are un vis, însă încearcă să îi explice că dorința nu este chiar așa de bună.

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre viața de tătic

Codin Maticiuc pare că reușește să le facă pe toate. Acesta apare în diferite proiecte, lansează provocare după provocare și a pornit inițiativa „Spitale publice din bani privați”, care îi ocupă mult timp. De asemenea, el se bucură și de 3 copii. Întrebat care este regula peste care nu trece niciodată în viața de tătic, el e explicat:

„Mă gândesc la Smaranda, astăzi am fost să o iau de la grădiniță mai devreme, ulterior am fost cu ea la pașaport. Cred că lucrurile care țin de respectul față de ceilalți. Am fost cu ea într-un magazin, a recunoscut-o o doamnă, a zis: „Smaranda, ce drăguță ești!”. A spus: „Mulțumesc!”. Tot timpul mulțumesc, tot timpul vă rog, tot timpul bună ziua.

Pe asta insist, nu am cum să trec peste. Sunt reguli de bună cuviință, elementare. Când vorbim de asta cu buna purtare, nu. (n.r. nu face diferențe în educația copiilor) Este la fel de ferm, cu aceeași voce, eventual aceleași pedepse. Încerc să impun regula de bună purtare. Mi se pare importantă, băiat sau fată, nu e nicio legătură. Dar, da, sunt chestii la care îți permiți să fii puțin mai dur cu băiatul, dar nu foarte mult. Nu sunt diferențe majore!”

Visul cel mai mare al fiului său vitreg

Codin Maticiuc are o relație specială cu fiul Anei Pandeli dintr-o relație anterioară. Totuși, Mario are un vis care nu îl bucură pe cunoscutul actor. Se pare că micuțul își dorește să ajungă la Loft, iar bruneta, mai în glumă, mai în serios, a dat vina pe star pentru acest gând:

„Am zis că în viitor nu o să o scot. (n.r. pe Smaranda în club) Dar, la băiat, acesta este visul lui. Este visul lui absolut, deși încerc să scap de această dorință! Nu are altă dorință, vrea să ajungă la Loft, acesta este visul lui total.

M-a întrebat dacă îl duc vreodată la Loft. Are 13 ani. I-am zis: „Tată, nu poți, nu am voie! Băieții patronului nu au fost până la 16-17 ani, ceva de genul. Nu au vizitat locul respectiv!”. O dată dacă ar putea și el să ajungă…Acesta este visul lui și mă enervează! Acesta este visul tău, să ajungi în club? Nu poți să ai alt vis înainte de asta? Zic și eu! Asta zice și nevasta mea: „Tu ești de vină! Toată ziua ești acolo! Normal, ce să își dorească și copilul respectiv?”

Citește și: Când apare Miami Bici 2. De când poate fi vizionat în cinematografe

Ce o să facă atunci când Mario o să iasă în club

Înainte de toate, Codin Maticiuc consideră că Mario trebuie să ajungă la vârsta potrivită pentru a merge în cluburi. Totuși, acesta o să îl monitorizeze, căci își dorește să știe ce se întâmplă în anturajele pe care o să le aleagă fiul său vitreg:

„În primul rând, ar trebui să aibă vârsta potrivită. L-aș monitoriza, asta este tot. L-aș lăsa să aibă masa lui, anturajul lui, dar aș încerca să fiu mereu cu un pas înainte să aflu dacă se întâmplă lucruri în anturajele acestea, mai ales că este această perioadă cu drogurile. Aș încerca să monitorizez. Este greu să îi spun nu, dar aș vrea să nu dorm! Foarte mulți părinți ai oamenilor care sunt în aceste cluburi habar nu au. Părinții află ultimii și este o problemă aici. Implicat, în principiu, trebuie să fiu. Trebuie să fim și prieteni ca el să îmi recunoască anumite lucruri. Nu poți să fii nici prea prieten. Dar cred că dacă monitorizezi și te apleci asupra vieții copiilor, mai vezi lucruri. Cu puțină atenție cred că o să reușim!”

Mai mult, producătorul „Miami Bici” a explicat și cum îl strigă copiii săi: „Băiatul mă strigă Codin, Smaranda tata, Ilinca nu vorbește. Să văd ce zice! Sper să îmi zică domnul Maticiuc! Așa sper, la puțin respect din partea celei mici, fiind cea mai mică!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și: Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2: “Colaborarea a fost impresionantă”. Ce făceau în pauzele de la filmări VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *