Când apare Miami Bici 2. De când poate fi vizionat în cinematografe

Data la care va putea fi văzut filmul

Scris de: Daoud Andra

08 Oct. 2023

Când apare Miami Bici 2. De când poate fi vizionat în cinematografe

La trei ani de la primul film Miami Bici, Codin Maticiuc și Matei Dima, lansează partea a doua. Cei doi au anunțat când apare Miami Bici 2 în cinematografe și spun că acesta este mult mai bun decât primul film. Recent s-a lansat și melodia de pe coloana sonoră, iar fanii abia așteaptă să vadă pelicula.

Miami Bici 2, cel mai scump film românesc

Matei Dima și Codin Maticiuc au făcut echipă pentru prima dată în urmă cu câțiva ani, pentru filmul Miami Bici. Pelicula a fost foarte bine primită de public, iar fanii au cerut și partea a doua.  Cei doi s-au conformat, iar anul acesta au filmat continuarea. Miami Bici 2 a fost filmat tot în SUA, mai precis în Los Angeles, Miami și Las Vegas.

Au participat și actori de la Hollywood și este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, potrivit producătorilor. Matei Dima și Codin Maticiuc sunt producători și actori principali, în ambele filme. Înainte ca partea a doua să apară în cinematografe, va fi difuzată prima parte. Miami Bici 1 a apărut în perioada pandemiei și a stat în cinematografe doar 3 săptămâni. Cu toate că este disponibil pe platformele de streaming, fanii se vor putea bucura de el și la cinema, cu ocazia apariției părții a doua.

Citește și: Fiica lui Codin Maticiuc îi calcă deja pe urme. Joacă în primul ei lungmetraj: ”Totul a fost perfect”. Dezvăluiri despre al treilea copil VIDEO EXCLUSIV

Când apare Miami Bici 2

Miami Bici 2 va putea fi văzut în cinematografe începând cu data de 24 noiembrie, după cum a anunțat recent Matei Dima. În urmă cu câteva zile, a fost lansată și melodia de pe coloana sonoră. Aceasta este cântată de Delia și Johny Romano și se intitulează ”Miami”.

”Miami Bici 2 iese în cinema pe 24 noiembrie. Ieri s-a lansat prima melodie din film, semnată de rockstarul meu preferat, Delia, alături de Johny Romano, un băiat plin de talent. Dacă ăsta nu e motiv destul să căutați linkul în comentarii, am pus și primele cadre din film în videoclip. Filmul este mai mare și mai bun decât primul. Vă așteptăm”, a transmis BRomania, pe rețelele de socializare.

Ambele filme sunt regizate de Jesus del Cerro și spun povestea a doi tineri români, Ion și Ilie, care pleacă să trăiască visul american. Pornesc în plină iarnă, dintr-un oraș mic din România, cu multe idealuri, dar și multă naivitate. Odată ajunși peste Ocean, cei doi protagoniști ajung să se implice, fără voia lor, în tot felul de afaceri dubioase și de încurcături.

Citește și: Marea suferință a Anei Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc: “E greu, e complicat. Abia aștept să se termine” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Codin Maticiuc despre film

Deși s-a implicat în mai multe filme și proiecte cinematografice, Codin Maticiuc spune că Miami Bici este proiectul lui de suflet. A investit multă energie în producția celor două filme și speră ca și al doilea să fie la fel de bine primit de public cum a fost primul.

”Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia, care îmi este prietenă de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

Filmările pentru Miami Bici 2 au avut loc în lunile martie și aprilie, în America. Într-un interviu acordat la începutul anului pentru EGO.ro, Codin Maticiuc spunea:

”Jesus del Cerro se duce în martie în America, chiar înaintea noastră, noi începem să filmăm undeva pe 5 aprilie, și într-adevăr la final de aprilie sau undeva pe 2 mai, se întoarce cu filmul. Postproducția, colorizare, muzică de film, marketing, poster, durează minim două luni. În momentul în care produsul este gata ai nevoie de două luni până ieși pe ecran. Din produsul gata faci trailer, apoi trailerul are nevoie să stea și el câteva luni pe piață, nu poți să dai filmul după două zile. Nu există”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *