Ce s-a ales de Elena Cârstea. Momentele grele care au marcat-o profund, puțini fani știau aceste detalii

Iată ce mai face Elena Cârstea!

Elena Cârstea se numără printre vocile cele mai iubite ale muzicii ușoare românești. În urmă cu aproape trei decenii, vedeta făcea senzaţie pe scenele din țară și se bucura de aprecierea a milioane de români. Acum, însă, artista duce o viață complet diferită. În plus, ea a trecut prin numeroase momente dificile de-a lungul timpului. Iată ce s-a întamplat cu solista!

Ce face și cu ce se ocupă acum Elena Cârstea

Cu siguranță mulți români își amintesc de Elena Cârstea. Acea artistă cu o voce impecabilă și apariții de senzație, care strălucea pe micile ecrane și pe marile scene ale României.

Însă, Elena Cârstea nu era doar o cântăreață extrem de apreciată, ci și o femeie apreciată de numerose persoane pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume. Dar ce s-a întâmplat cu artista? De ce a dispărut din lumina reflectoarelor?

Viața Elenei Cârstea s-a schimbat complet

Ei bine, Elena Cârstea are acum 61 de ani și locuiește în America, țară unde s-a stabilit încă din anul 2006. Acolo, vedeta stă împreună cu soțul ei, Glenn Muttart, dar și cu cele două fiice.

De asemenea, odată ajunsă în America, vedeta s-a reprofilat. Ea s-a angajat la o agenţie imobiliară și este extrem de mulțumită, mai ales că are un program care-i permite să petreacă timp cu familia.

”Lucrez la o agenţie imobiliară şi am ales acest loc de muncă întrucât îmi oferă un program flexibil şi îmi permite să petrec mai mult timp cu familia”, declara, în urmă cu ceva timp, Elena Cârstea.

Citește și Ce ascunde Angela Similea în spatele zâmbetului său. Șocul a fost atât de mare încât părul i-a albit complet!

Problemele cu care s-a confruntat Elena Cârstea

Totuși, Elena Cârstea nu a avut tot timpul o viață roz în America. În anul 2009, ea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și chiar a fost operată de urgență peste Ocean.

”Acum sunt bine, pe tratament, dar nu am mai putut să merg și nu știam. Am stat acolo, la Urgență, vreo două săptămâni și ceva, am stat în perfuzii, cu aparat de respirat, injecții peste injecții, am fost toată vânătă.

Apoi, am făcut tratament acasă. Se rezolvă, încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii, să nu mă reapuc de fumat… Săracul, soțul meu mă roagă de nu știu când să nu mai fumez, dar eu nu am ascultat!

Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, povestea Elena Cârstea, în emisiunea ”Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și Ce diagnostic crunt a primit Elena Cârstea din partea medicilor, la 61 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere în lacrimi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *