Ce s-a ales de Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de Antena 1 fără nicio explicație. Din ce face bani acum

Ce spune despre revenirea în televiziune

Scris de: Daoud Andra

22 Feb. 2024

Au trecut aproape doi ani de când Octavia Geamănu a fost concediată de la Observator, fără nicio explicație. Prezentatoarea TV a continuat să meargă, o perioadă, în redacție, dar și-a dat în judecată angajatorul, în prezent având trei procese pe rol. Din ce câștigă bani acum, de când nu mai apare la televizor și ce spune despre o eventuală revenire pe micile ecrane.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu de când nu mai apare la Antena 1

Octavia Geamănu este, de aproape doi ani, în proces cu trustul Intact, la care a lucrat ani buni. În vara anului 2022, prezentatoarea a fost scoasă de pe post, fără nicio explicație. A continuat să meargă la serviciu până când i s-a încheiat contractul, dar a încercat și să își facă dreptate în instanță.

Citește și: De ce a fost concediată Octavia Geamănu de Antena 1. „S-a încheiat coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea”. Motivul neașteptat invocat

De când nu mai apare la pupitrul știrilor, prezentatoarea TV își împarte timpul între familie și diferite activități din care face bani. Este mai activă în mediul online de când are mai mult timp liber și are un podcast pe YouTube.

”Sunt digital creator. Rapid a apărut și podcastul ‘Gânduri bune’ care generează conținut original pe rețelele de socializare. Așa că în prezent sunt digital creator. Dar nu unul care copiază, ci care creeaza. Vorbesc despre ce vreau, când vreau, cum vreau, cu cine vreau, cât vreau. Sunt într-un spațiu în care îmi permit să fiu eu fără restricții.”, a spus Octavia Geamănu, pentru Fanatik.

Ce s-a ales de Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de Antena 1 fără nicio explicație. Din ce face bani acum
Prezentatoarea se dedică mai mult proiectelor online

Ce spune despre revenirea în televiziune

Prezentatoarea se bucură acum de mai mult timp cu familia și de proiecte care îi permit să fie ea însăși, după cum a declarat pentru publicația menționată. Chiar dacă a trecut ceva timp de când nu mai apare pe micul ecran, nu exclude complet ideea de a reveni în televiziune, la un moment dat.

Citește și: Julio Iglesias i-a activat Octaviei Geamănu fobia pentru zborul cu avionul: ”La aterizare am ajuns la spital” VIDEO EXCLUSIV

”Acum, când mă întrebi, în dinamica vieții pe care o imprimă fiul meu, nu mă gândesc la un proiect în TV. Dar în viitorul nu foarte îndepărtat, da.”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Întrebată din ce câștigă bani în prezent, soția lui Marian Ionescu a răspuns: din podcast, din evenimentele pe care le prezintă și din consultanța pe care o oferă în domeniul comunicării. În ceea ce privește situația concedierii de la Antena 1, Octavia Geamănu a precizat că în prezent sunt trei procese pe rol, care au termene în martie și aprilie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *