Julio Iglesias i-a activat Octaviei Geamănu fobia pentru zborul cu avionul: ”La aterizare am ajuns la spital” VIDEO EXCLUSIV

Octavia Geamănu se teme să zboare

Plecarea Octaviei Geamănu de la pupitrul ”Observatorului Special” a fost un șoc pentru telespectatorii Antenei 1, mai ales că soția lui Marian Ionescu făcea parte din trust de mai bine de 18 ani. Chiar dacă inițial nu și-ar fi dorit neapărat să se ajungă la această decizie, se pare că astrele s-au aliniat, iar acum Octavia s-a îndreptat către publicul din mediul online, dar și primește oferte pentru tot soiul de proiecte.

Unul dintre ele este un vlog de călătorii, pe care însă fosta știristă s-a văzut nevoită să-l refuze din cauza fobiei sale pentru zborul cu avionul. Octavia Geamănu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a rămas cu o traumă după un zbor pe care l-a făcut în Spania pentru a-i lua interviu lui Julio Iglesias.

Octavia Geamănu, despre fobia de zbor cu avionul

Profitând de timpul liber de care dispune, Octavia Geamănu a decis că este momentul oportun să plece în cât mai multe vacanțe alături de familia ei, asta pentru a-și face cât mai multe amintiri cu fiul și soțul ei.

Din păcate nu poate pleca prea departe de casă, nu pentru că fiul ei nu ar rezista la zborurile lungi, ci pentru că ea a dezvoltat o fobie. Din păcate, din multe deplasări s-a întors cu diferite probleme de sănătate, așa că e explicabilă decizia ei. Chiar recent s-a întâmplat un episod nu tocmai plăcut, chiar în timpul vacanței din Grecia.

”Am fost în vacanță în Grecia, o vacanță care fost absolut senzațională, și Andrei era înnebunit să se plimbe cu șalupa pe mare. Azi o oră, mâine o oră, până am ajuns să ne plimbăm în fiecare zi. Și într-o zi ne-am plimbat vreo trei ore. A bătut vântul foarte tare și am simțit în ziua aia că ceva s-a întâmplat și urmează să se întâmple.

Am zis că orice ar fi, Doamne dă-mi mie dublu și nu îi da copilului nimic. E adevărat că puteam să zic să nu îmi dea nici mie nimic, dar primul meu gând a fost să nu pățească Andrei ceva. Asta a fost”, ne-a declarat Octavia Geamănu, completând că nu a reușit nici în momentul de față să se vindece complet.

”Am luat ceva de la curentul acela, mă rog, am înțeles că doar românii, restul nu au treaba asta cu ”m-a tras curentul”, dar eu cred pe bune în treaba asta. Eu chiar simt.

Dacă stau în casă cu geamurile deschise mă trage curentul și grija mea este să mai închid din geamuri sau din uși. Deci m-a tras curentul și am crezut în primele zile că sunt un pic răcită.

Are niște simptome foarte ciudate otita, nici măcar nu îți dai seama. Am luat pastile aiurea în tramvai, apoi am zis că am alergie că a venit sezonul ambrosiei mai devreme, dar iar nu era nici asta, după aceea într-o zi în care am înregistrat podcast, efectiv nu am mai putut să mai vorbesc, era super mega înfundată.

Două zile am stat super înfundată fără să pot să respir, a făcut să se acumuleze lichid în ureche și de aici mi s-a fisurat timpanul, dureri insoportabile și uite cum duminică dimineață căutam spital. Deci să te ferească Dumnezeu să ai ceva în weekend că mori cu zile”.

”Cel mai mult în viața asta zbor până la New York, dar mă chinui”

Însă nu acesta este motivul pentru care a căpătat o teamă de zborurile lungi, însă este motivul principal pentru care a refuzat să facă o emisiune online cu și despre călătorii.

”Chiar m-a întrebat cineva de la o agenție de turism cum ar fi să fac asta. Dar numai gândul de a zbura mai mult de 2 ore cu avionul mi se pare un coșmar.

Eu nu am fost niciodată în Maldive, Zanzibar, Bali pentru că eu nu pot să zbor mai mult de patru ore. Cel mai mult în viața asta zbor până la New York, dar mă chinui, zici că zbor pe ace, pe coji de nucă. Atât.

În rest, în niciun alt loc din lumea asta nu vreau să merg pentru că nu vreau să zbor mai mult de patru ore”, a mai povestit soția lui Marian Ionescu pentru EGO.ro, completând că totul se trage de acum mai bine de 10 ani, după un zbor până în Spania, la casa lui Julio Iglesias.

”Am avut niște probleme acum câțiva ani când am plecat în Spania să fac un interviu acasă cu Julio Iglesias și la aterizare am ajuns la spital pentru că am avut o problemă cu urechea din pricina presiunii din avion.

Deci m-a nenorocit presiune. Atunci cred că am căpătat un fel de fobie că deja îi zic și lui Andrei la decolare și aterizare să mestece gumă și să caște într-una”.

Citește și Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1. Tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor!

”Gândirea pozitivă te ajută enorm să traversezi foarte multe situații dificile din viață”

Conștientă de faptul că nu poate trăi toată viața cu această spaimă și că totul pornește doar din gândurile ei, Octavia Geamănu încearcă să-și rezolve problema. Un prim pas este deja făcut prin intermediul podcastului pe care l-a lansat de ceva vreme, ”Gânduri bune”, acolo unde invită tot felul de specialiști și dezbat diferite teme.

”Să vă uitați la „Gânduri bune” că o să aflați mai multe detalii despre anumite probleme, o să vorbim și despre acestă fobie de avioane. Podcast-ul ăsta a pornit din felul meu de a fi, din felul în care trăiesc eu, în care văd eu viața și apoi din dorința de a aduce în fața celor care mă urmăresc niște informații utile care să-i ajute să-și îmbunătățească viața, să gândească mai pozitiv că toți suntem așa de încruntați și tentați să gândim negativ și să vedem partea mai puțin plăcută a vieții, pentru că viața nu este ușoară.

Când te fapt totul ține de perspectivă: alegi să gândești pozitiv sau să gândești negativ. Știu că pentru mulți este o teorie abstractă asta cu gândirea pozitivă, dar ea este foarte reală, vă spun din experiență, nu din cărți. Gândirea pozitivă te ajută enorm să traversezi foarte multe situații dificile din viață și să fii mult mai bine tu cu tine, dar și cu cei din jurul tău.

Căci atunci când ești bine tu cu tine și cei din jurul tău sunt bine cu tine”, a mai povestit Octavia Geamănu pentru EGO.ro, invitând în același timp oamenii să se aboneze pe canalul ei de YouTube unde să lase comentarii despre ce subiecte ar vrea să fie dezbătute în cadrul poscastului.

”E frumos să vorbesc eu dând într-una sfaturi, dar parcă este și mai interesant când vin tot felul de invitați faini. Am atâția prieteni și sunt atâția oameni interesanți care mă bucur că acceptă, fără să stea pe gânduri, invitația mea de participa la podcast.

Așa că vă învit să mă urmăriți pe YouTube, pe canalul meu care este într-o continuă creștere și vă aștept să vă abonați și să lăsați feed back. Eu pun foarte mare preț pe comentarii și mereu mi se spune că sunt printre puținele persoane publice care răspunde la toate comentariie”.

Video: Dorin Marinuș

Citește și De ce a fost concediată Octavia Geamănu de Antena 1. „S-a încheiat coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea”. Motivul neașteptat invocat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *