Ce s-a ales de primul soț al Biancăi Drăgușanu. Ce a ajuns să facă pentru bani, surpriză totală

Victor Slav nu mai are proiecte TV și nici afacerile nu i-au mers prea bine, motiv pentru care a trebuit să se gândească la noi idei prin care să facă bani. În pandemia de coronavirus, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost nevoit să-și închidă cafeneaua, dar și florăria pe care o avea cu Anda Adam. Cu ce se ocupă în prezent, de fapt.

Din ce face bani Victor Slav

În vârstă de 43 de ani, Victor Slav este cunoscut după ce a fost amfitrion al emisiunii „Frumusețe pe muchie de cuțit”, difuzată pe Pro TV, co-prezentator la „Dansez pentru tine” (Pro TV) și fost prezentator de vreme la Știrile Pro TV. Între timp, a mai avut câteva proiecte media, apoi a dispărut din lumina reflectoarelor. Din ce face bani acum fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav a recunoscut că, de-a lungul anilor, a pierdut foarte mulți bani. Totuși, acesta se consolează cu ideea că a încercat tot ce și-a dorit în materie de afaceri, cu toate că unele nu au mers.

„De-a lungul vieții, am pierdut mulți bani, nu numai în investiții, ci în general. Probabil că o să mai pierd, dar eu sunt liniștit că am încercat să fac ceea ce am dorit. Unele au mers, altele, nu. A fost un business care a mers bine, dar am luat o decizie care nu trebuia luată, nu trebuia să deschid al treilea punct de lucru. Ideea de a ne dezvolta nu trebuia implementată în acel moment, dar din greșeli înveți”, a declarat fostul prezentator TV într-un interviu.

Dezvăluirea făcută de fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Totodată, Victor Slav a mărturisit că nu este o persoană strângătoare: „Nu pun bani la ciorap, nu am reușit să acumulez, mereu i-am investit, pentru că eu cred că banii trebuie să circule. Nu strâng sume colosale, nu mă ghidez după Molière, dar în perioada asta cei care au reușit să strângă și să aibă disponibilități bănești au un plus”.

Citește și Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună, de fapt. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “Îmi ajut familia, îmi întrețin singură copilul”

În pandemia COVID, vedeta a deschis o cafenea, însă afacerea nu a funcționat: „Nu a fost nevoie doar de curaj, ci și de puțină nebunie. A fost un vis pe care am dorit să mi-l îndeplinesc și am reușit. Este o perioadă foarte, foarte grea, HoReCa este o industrie greu încercată, și nu numai, dar bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război”.

Ce a ajuns să facă în prezent

La ora actuală, fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mai multe contracte de imagine, de unde îi vin sume destul de mari de bani. Pe rețelele sociale, Victor Slav face reclamă la diverse clinici și business-uri profitabile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *