Ce să adaugi în apa cu care speli hainele albe pentru a scăpa de petele dificile. Cele mai simple și eficiente trucuri, îți vor fi de mare ajutor

Trucul știut doar de gospodinele desăvârșite!
Ce să adaugi în apa cu care speli hainele albe pentru a scăpa de petele dificile. Cele mai simple și eficiente trucuri, îți vor fi de mare ajutor

Hainele albe se asortează cu orice și pot fi purtate în orice sezon. Pe scurt, ele sunt perfecte, cu o singură excepție. Acestea sunt predispuse la pete, iar curățarea lor poate părea imposibilă. Din fericire, însă, există câteva trucuri care te vor ajuta să-ți salvezi bluzele sau pantalonii preferați. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Cum să scapi de petele dificile de pe haine

Noroiul, ciocolata, cafeaua și petele de grăsime sunt coșmarul hainelor albe. Pe lângă faptul că sunt greu de îndepărtat, aceste pete pot deteriora hainele și le pot lua strălucirea.

Totuși, există o soluție care le poate salva. Da, ai auzit bine! Pentru a o prepara, vei avea nevoie doar de apă și sare. După ce ai obținut-o, scufundă îmbrăcămintea în apa sărată și las-o acolo timp de trei sau patru ore.

Ulterior, freacă pata cu detergent de rufe. Aplică detergent lichid de rufe direct pe pată și freacă bine. De asemenea, poți spăla haina și la masina de spalat la un ciclu normal de spălare.

Ingredientul care poate elimina petele de transpirație de pe haine

Sucul de lămâie este cel mai bun aliat al tău împotriva petelor de transpirație sau dacă albul tău are mici pete galbene cauzate de uzură sau de expunerea prelungită la soare.

Adaugă sucul de la trei lămâi la fiecare litru de apă rece turnată într-un lighean. Lasă apoi haina la înmuiat timp de o oră înainte de a o clăti bine. Vei observa că petele dificile au dispărut ca prin minune.

Citește și Cum cureți petele galbene de la subraț. Ce trebuie să aplici de fapt pe haine pentru rezultate excepționale!

Cu ce mai poți elimina petele dificile de pe haine

Oțetul alb este un alt produs din bucătărie care te poate ajuta să-ți faci hainele albe să arate ca noi. El poate scoate petele galbene de transpirație sau petele de sânge, ori cele de vin.

Tot ce trebuie să faci este să torni oțet alb direct pe pată. Ulterior, trebuie să freci ușor, apoi să speli haina la un ciclu normal de spălare.

Citește și Cum poți să cureți petele de cafea de pe hainele albe. Cele 3 metode simple și eficiente, rezolvă problema instant!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *