Ce să faci neapărat cu șnițelele ca să iasă și mai gustoase. Trucul vechi de care te vei îndrăgosti pe loc, transformă complet textura cărnii

Iată rețeta de șnițele pe care trebuie să o încerci neapărat!
Ce să faci neapărat cu șnițelele ca să iasă și mai gustoase. Trucul vechi de care te vei îndrăgosti pe loc, transformă complet textura cărnii

Te-ai săturat de preparatele tradiționale din porc? Ei bine, dacă da, atunci poți pregăti cu încredere câteva șnițele de pui. Noi îți vom spune ce trebuie să faci pentru ca acestea să aibă un gust delicios. Un ingredient este extrem de important atunci când vrei să le pregătești. Află trucul vechi pe care trebuie neapărat să-l pui în aplicare. Te vei îndrăgosti pe loc de el și îl vei folosi mereu de acum încolo!

Ingredientul pe care trebuie să-l pui pentru cele mai gustoase șnițele de pui

S-au încheiat sărbătorile de iarnă și foarte mulți români sunt sătui de preparatele tradiţionale din porc. Acesta este și cazul tău? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie.

Noi îți recomandăm să încerci aceste șnițele delicioase de pui a la Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a explicat, acum ceva timp, cum se pregătesc pentru a ieși perfecte.

Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu pentru cele mai gustoase șnițele de pui

Cunoscutul bucătar a mărturisit că secretul șnițelelor de pui constă în pregătirea corectă a cărnii. Potrivit acestuia, carnea se feliază cât mai subțire, iar apoi se pune într-un vas cu unt topit, smântână pentru gătit, sare, piper și ierburi aromatice.

Cătălin Scărlătescu a subliniat faptul că untul are rolul de a adăuga savoare preparatului și de a frăgezi carnea. De asemenea, el a spus că feliile de carne trebuie lăsate în marinadă minimum 30 de minute.

Te-ar mai putea interesa și Ce să faci cu șnițelele de pui, înainte de a le pune în tigaie, ca să nu se sfărâme. “Vă arăt un secret ca să rămână aluatul ăla”. Trucul folosit de Gabriela Cristea!

Cum se obține o crustă crocantă și delicioasă

Mai departe, trebuie să vedem care sunt pașii necesari pentru a obține o crustă crocantă și delicioasă. Aici, Cătălin Scărlătescu apelează la un truc vechi, care dă rezultate garantate.

Mai exact, el spune că este necesară amestecarea pesmetului cu fulgi de porumb zdrobiți. Această combinație adaugă textură și o notă de savoare intensă crustei. Cu această metodă dezvăluită de Cătălin Scărlătescu, șnițelele tale vor ieși perfect și vor avea un gust încântător.

Te-ar mai putea interesa și Renunță la amestecul de făină și ou. Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *