Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă

Renunță la amestecul de făină și ou. Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă

Le-ai preparat în mod greșit până acum
Renunță la amestecul de făină și ou. Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă

Șnițelele sunt preferatele tuturor, mai ales de către copii. Sunt delicioase și gustoase, iar majoritatea gospodinelor folosesc o combinație de făină cu ou, prin care trec carnea de pui, vită sau porc, înainte de a o prăji. Pentru a obține rezultatul perfect al șnițelelor, trebuie să renunțați la acest amestec și să folosiți alte ingrediente. Iată prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă!

Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă

Majoritatea gospodinelor greșesc când gătesc șnițele, un preparat iubit de toți românii. Experții au dezvăluit trucul prin care acestea ies moi în interior și crocante la exterior. Ai nevoie de doar două ingrediente care se regăsesc în orice bucătărie.

Citește și: Secretul pentru șnitelele pufoase. Cum trebuie de fapt să le pregătești înainte de a le pune în tigaie. Asta face diferența

Așadar, pentru ca șnițelele să aibă un gust nemaipomenit, carnea lor nu mai trebuie trecută prin făină, ou și pesmet. Specialiștii în gastronomie recomandă să dăm carnea șnițelelor prin unt și fulgi de porumb. Dacă urmați acești pași simpli, în momentul prăjirii, pe șnițel se va forma o crustă crocantă, care îi va da un gust aparte.

Nu mai folosi pesmet și ou la prepararea șnițelelor

Înainte de a le prăji, bucățile de carne se lasă la marinat în unt topit. Apoi se condimentează și se trec prin fulgii de porumb care au fost măcinați în prealabil.

Un alt secret la prepararea șnițelelor este ca fâșiile de carne să aibă circa 3 mm în grosime pentru ca acestea să se gătească perfect. În plus, dacă carnea se bate prea mult cu ciocanul, zonele mai subțiri se vor prăji extrem de mult înainte ca șnițelul să fie gătit în întregime.

Citește și: Nu mai da șnițelele de pui prin făină. Ingredientul secret care le face mai crocante și mai gustoase

Citește și: Secretul celor mai delicioase șnițele. Ce trebuie să adaugi pentru un plus de savoare, ies incredibil de gustoase așa

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Pătruleasa nu spune ”nu” atunci când e vorba de întoarcerea în TV. Ce face acum, de când ”stă acasă”
7.3 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *