Ce să pui în apa cu care speli fețele de pernă pentru a scăpa de pete. Trucul care le face să arate impecabil

Așa se curăță corect fețele de pernă
Ce să pui în apa cu care speli fețele de pernă pentru a scăpa de pete. Trucul care le face să arate impecabil

Atunci când vine vorba de curățarea fețelor de pernă, multe gospodine aleg să le bage la mașina de spălat la o temperatură cât mai ridicată. Totuși, acest lucru nu este indicat dacă vă doriți să scăpați de petele inestetice de pe acestea. Astăzi vă arătăm ce este bine să pui în apa cu care speli fețele de pernă pentru a scăpa de pete. Așa veți proceda pe viitor!

Soluția care curăță eficient petele de pe fețele de pernă

Experții recomandă ca fețele de pernă pe care dormim să fie curate și dezinfectate adecvat, astfel riscăm să ne alegem cu alergii la nivelul feței. Este esențial să curățăm eficient fețele de pernă de de două ori pe lună pentru a evita acumularea de murdărie.

De obicei, curățarea fețelor de pernă albe poate fi dificilă, mai ales când unele pete nu vor să iasă sub nicio formă. Adăugarea înălbitorului nu este o soluție, pentru că riscați să deteriorați și țesătura acestora.

Așadar, dacă doriți să scăpați rapid și eficiente de petele de pe fețele de pernă, iată ce să pui în apa cu care speli fețele de pernă. Acest amestec este minunat și vă va scăpa de pernele murdare și îngălbenite.

Citește și: La cât timp se spală de fapt fețele de pernă. Multe persoane fac greșeala

Cum prepari amestecul care face minuni pentru petele dificile

Ingredientele de care aveți nevoie pentru a pregăti o soluție de curățare a fețelor de pernă:

  • Sifon
  • Oţet
  • Detergent de rufe
  • Detergent de vase
  • Lămâie.

Se amestecă toate ingredientele într-un recipient mic, apoi adăugați câteva picături de suc de lămâie în soluția de curățare. Dacă aveți pete care nu ies din prima, vă recomandăm să înmuiați fețele de pernă în soluția prezentată mai sus.

Tot ce trebuie să faceți este să părțile pătate ale țesăturii în soluția de curățare. Trebuie să știți că soluția va fi groasă, drept urmare se va lipi de suprafața țesăturii pentru a ajuta la dizolvarea particulelor de grăsime și murdărie.

Fețele de pernă trebuie să stea la înmuiat cel mult 30 de minute. Puteți folosi și o perie de de spălat pentru a curăța petele. După ce ați terminat tot procesul, puneți fețele în mașina de spălat.

Dacă vreți să le lăsați peste noapte la înmuiat, umpleți chiuveta cu apă caldă și puneți câteva picături de detergent lichid de rufe. Se amestecă pentru a forma bule. Se adaugă fețele de pernă și se lasă la înmuiat. Apoi se spală bine cu apă fierbinte și se elimină tot detergentul înainte de a le băga la mașina de spălat rufe.

Citește și: Obiectul care nu are ce căuta în dormitor. Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul și energiile negative, trucul banal

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *