Ce să torni în chiuveta de la bucătărie pentru a o desfunda. Trucul simplu al specialistului care rezolvă problema instant 

Ce să torni în chiuveta de la bucătărie pentru a o desfunda. Trucul simplu al specialistului care rezolvă problema instant 

Dacă te confrunți cu acumulări de grăsime care ți-au înfundat chiuveta, ai ajuns la locul potrivit. EGO îți prezintă trucul simplu al specialiștilor pentru a-ți desfunda chiuveta de la bucătărie. Nu ai nevoie decât de două produse pe care cu siguranță le ai în casă deja. Iată despre ce este vorba!

Cât de des să speli chiuveta de la bucătărie

Chiuveta de la bucătărie se poate murdări foarte repede, din cauza activităților care se desfășoară în această încăpere a locuinței. Se adună multe vase de pe mese, de la prepararea mâncărurilor, motiv pentru care este imposibil ca, în timp, să nu se murdărească sau să se uzeze.

Dacă și ție ți s-a întâmplat ca tubul de la chiuveta de la bucătărie să se înfunde, nu te îngrijora. EGO îți va explica în materialul de astăzi cum poți să desfunzi chiuveta într-un mod foarte simplu. E mai ușor decât ai fi tentat să crezi. Nu îți ia mai mult de 10 minute să pui în aplicare trucul.

Ce trebuie subliniat este că bucătăria, inclusiv chiuveta, ar trebui curățată zilnic, ca parte a unei rutine obișnuite de curățenie. Dacă ești în dificultate și nu ai mai curățat chiuveta de la bucătărie de foarte mult timp, poți să apelezi, pentru convingerea ta, și la ajutorul unui specialist.

Cu metoda pe care ți-o vom prezenta astăzi, credem că ai putea să îți desfunzi chiuveta de la bucătărie. Nu ai nevoie de multe produse. Mai exact: apă și detergent obișnuit de vase. Este bine să alegi un detergent care știi că acționează eficient împotriva petelor și a stratului de grăsime.

Cum să desfunzi chiuveta de la bucătărie

În ceea ce privește desfundarea chiuvetei de la bucătărie, este bine să te organizezi în așa fel încât să faci acest lucru cel puțin o dată pe săptămână. Poți să eviți astfel acumulările de murdărie și de grăsimi și, implicit, mirosurile neplăcute ce pot ieși din tubul conectat la chiuvetă.

Pentru început, spală foarte bine chiuveta și las-o goală. Pune în orificiul prin care curge apa detergent de vase. Nu te zgârci. Dacă ai o sticlă mică de detergent de vase, să spunem de 400 de mililitri, toarnă în chiuvetă aproximativ 200 de mililitri. Lasă produsul să acționeze timp de 10 minute.

Blochează, apoi, scurgerea de la chiuvetă. Dă drumul la apă fierbinte și umple chiuveta de aceasta. După ce s-a umplut chiuveta cu apă – atenție, nu caldă, ci fierbinte -, deblochează brusc scurgerea și lasă lichidul să se scurgă pe tubul chiuvetei. Specialiștii spun că metoda va funcționa de minune.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
6.9 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *