Ce salariu are Dragoş Pătraru. A detronat-o şi pe Andreea Esca la câştiguri la un moment dat

Află ce salariu are Dragoș Pătraru și care este câștigul cu care a detronat-o pe celebra prezentatoare Andreea Esca.

Scris de: Dana Cazacu

02 May. 2022

Ce salariu are Dragoş Pătraru. A detronat-o şi pe Andreea Esca la câştiguri la un moment dat

Dragoș Pătraru, pe numele complet Dragoș Iustinian Pătraru, este un jurnalist, prezentator TV și scriitor român. Are vârsta de 44 de ani, fiind născut pe data de 1 noiembrie, anul 1977, la Ploiești. În lumea televiziunii, Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. El este moderatorul emisiunii Starea Nației, un show pamflet, ce ironizează, în principal, politicienii. Se estimează că acesta ar avea un salariu mai mare decât cel al Andreei Esca.

Ce salariul are Dragoş Pătraru. Ce venituri a avut în ultimii ani

Dragoș Pătraru - salariul cu care a detronat-o și pe Andreea Esca
Andreea Esca este una dintre cel mai bine plătite prezentatoare TV din România

Din anul 2014, Dragoș Pătraru este realizatorul emisiunii ,,Starea nației”, difuzată pe postul de televiziune Prima TV, în urma rezilierii contractului cu TVR. Probabil multe persoane se întreabă ce salariu are Dragoș Pătraru. Iată ce declara chiar acesta în legătură cu această emisiune în urmă cu câţiva ani:

“E o înţelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toţii să dureze mult mai mult. Asta şi pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România.”

Ce venituri a înregistrat firma lui Dragoş Pătraru

Dragoș Pătraru este foarte implicat în realizarea acestei emisiuni, lucrând zi și noapte pentru calitatea emisiunii sale, fapt care reiese și din declarația acestuia de mai jos:

“ E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi şi noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noştri de la Prima TV o investiţie serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranţă în calitatea emisiunii. Vom avea şi rubrici noi, invitaţi, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentaţi”.

Salariul cu care Dragoș Pătraru a detronat-o pe Andreea Esca

Potrivit celor de la wowbiz.ro, prezentatorul de la Prima TV, Dragoș Pătraru ar câștiga mai mult decât celebra prezentatoare Andreea Esca. Dacă te întrebi ce salariu are Dragoş Pătraru și care este câștigul cu care a detronat-o pe Andreea Esca, potrivit acestora, profitul lui a fost de circa 280.000 de euro.

Din punct de vedere financiar, această schimbare a fost de bun augur pentru acesta. El își desfășoară activitatea prin firma: ,,Starea nației SRL”, care în anul 2019 a înregistrat un profit net de 1.324.264 lei, ceea ce înseamnă echivalentul a 280.000 euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe.

Câștigul lui Dragoș Pătraru, mai mare decât al Andreei Esca

Firma celebrei prezentatoare Andreea Esca, intitulată ,,Andreea Esca SRL”, a înregistrat în anul 2019, un profit net în valoare de 1.163.906 lei. Iată ce salariu are Dragoș Pătraru și care este câștigul cu care a detronat-o pe Andreea Esca.

Analizând cele două sume, putem constata că profitul Andreei Esca este mai mic decât cel a lui Dragoș Pătraru, cu 160.358 de lei. Iată care este profitul înregistrat de firma ,,Starea nației SRL”, anual, încă de la înființarea acesteia:

  • În anul 2016 a înregistrat un profit de 261.294 lei
  • În anul 2017 a înregistrat un profit de 243.661 lei
  • În anul 2017 a înregistrat un profit de 142.045 lei.

Salariul lui Dragoș Pătraru versus salariul Andreei Esca

Se pare că și Andreea Esca a făcut în ultimii ani peste 500.000 de euro. Prin intermediul firmei „Andreea Esca SRL”, prezentatoarea a avut următorul profit, în ultimii ani, astfel:

  • În anul 2015 a înregistrat un profit de 209.214 lei
  • În anul 2016 a înregistrat un profit de 334.105 lei
  • În anul 2017 a înregistrat un profit de 525.7056 lei
  • În anul 2018 a înregistrat un profit de 423.922 de lei.

Așadar, profitul net total înregistrat de firma Andreei Esca, „Andreea Esca SRL” a fost de 1.492.947 de lei, adică aproximativ 330.000 de euro. Se pare că firma prezentatoarei a înregistrat un record în anul 2019, când a avut un profit net de 1.163.906 lei, adică de aproximativ 250.000 de euro, acesta fiind de trei ori mai mare decât cel înregistrat la sfârșitul anului 2018.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *