Ce șanse de reușite are relația dintre Daniela Crudu și iubitul ei, după ce au devenit pentru a doua oară părinți. Numerologul Adam Stavarache: “Predispuși la despărțire”

Se despart sau nu cei doi?

Daniela Crudu a născut pentru a doua oară în noaptea de Înviere! Acum, vedeta este mamă a doi copii, fată și băiat, și este extrem de fericită și împlinită. De curând, însă, numerologul Adam Stavarache a spus că fericirea brunetei nu va dura mult, pentru că se va despărți de tatăl micuților ei. Iată ce a mărturisit specialistul!

Ce spune Adam Stavarache despre relația dintre Daniela Crudu și iubitul ei

În trecut, Daniela Crudu a avut numeroase relații de iubire cu bărbați mai mult sau mai puțin cunoscuți, dar niciuna nu a rezistat probei timpului. Însă, de ceva timp, fosta asistentă de televiziune se iubește cu un tânăr pe nume Daniel și este extrem de fericită.

Acesta pare să fie sufletul ei pereche, iar de circa un an de zile au devenit și părinți. În luna mai a anului trecut, bruneta a adus pe lume o fetiță, pe Daiana Maria. De asemenea, tot în mai, dar anul acesta, Daniela Crudu a mai născut un băiețel. El a venit pe lume chiar în noaptea de Înviere.

”Pot apărea probleme”

În prezent, Daniela Crudu și iubitul ei par că formează un cuplu perfect, dar ce le rezervă viitorul? Ei bine, numerologul Adam Stavarache a vorbit despre relația dintre cei doi. Potrivit specialistului, fosta sistentă TV și partenerul ei au șanse foarte mari ca să se despartă.

”Copilul s-a născut ca să înmulțească neamul. Acest copil, în viitor, va face, la rândul său, doi-trei copii. S-a născut ca să îi țină pe părinți uniți. Părinții sunt predispuși la despărțire. În maxim 5 ani, e foarte posibil ca Daniela să nu rămână cu acest bărbat.

Copilul are o legătură karmică cu tatăl, iar una darmică cu mama. Copilul este posibil să rămână la ea. Ideal ar fi să nu se despartă, dar sunt foarte predispuși la despărțire.

În concluzie, copilul a venit pe lume ca să țină familia unită. Pot apărea probleme cu rudele din partea bărbatului, împotriva Danielei.”, a declarat Adam Stavarache, conform Playtech Știri.

Citește și Daniela Crudu a născut chiar în ziua de Paște. Prima imagine cu băiețelul, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară!

Adam Stavarache, previziuni despre băiețelul Danielei Crudu

În continuare, celebrul numerolog a vorbit și despre viitorul care-l așteaptă pe fiul fostei asistente TV. Adam Stavarache a spus că băiețelul va ajunge extrem de bogat și va fi un tip familist, care își va proteja apropiații. Însă, el ar putea fi afectat de separarea părinților săi.

”Copilul va ajunge foarte bogat. Această dată de naștere îl ajută foarte mult, va avea prosperitate, va întreține familia, va fi un om bogat. Va fi un bărbat care va întări legăturile de familie, va fi un tată familist, va fi un copil foarte deștept cu mult noroc în viață.

Singura dramă ar putea fi despărțirea părinților lui. Cel mai indicat ar fi ca părinții să nu se despartă până când acest copil va avea vârsta de 8 ani. Acest copil s-a născut să repare karma regenerativă a neamurilor.

El va face o familie și va trece peste toate obstacolele. Copilul are numărul de destin 9, iar karma lui este una foarte bună materială.”, a adăugat specialistul.

Citește și Obiceiul la care Daniela Crudu nu poate renunța, deși este în a șasea lună de sarcină: “Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ea este Florentina, tânăra de 21 de ani din Făgăraș care a sfârșit tragic. A...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *