Obiceiul la care Daniela Crudu nu poate renunța, deși este în a șasea lună de sarcină: “Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi”

Vedeta încearcă să nu repete greșelile de la prima sarcină

Scris de: Daoud Andra

13 Feb. 2024

Daniela Crudu se bucură din plin de această perioadă din viața ei, fiind însărcinată cu al doilea copil. Vedeta este în continuare activă și vrea să rămână așa până când își va aduce pe lume bebelușul, dar își dorește și să nu mai repete unele greșeli pe care le-a făcut la prima sarcină. Cruduța a mărturisit că are un viciu la care nu poate renunța complet, însă încearcă să țină lucrurile sub control.

Daniela Crudu nu se poate lăsa de fumat

În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu a devenit mămică pentru prima dată și a adus pe lume o fetiță. La câteva luni de la naștere, fosta asistentă TV a rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu băiețel. Astfel, între cei doi copii ai ei va fi o diferență mică de vârstă, iar Cruduța abia așteaptă să își țină în brațe băiatul.

Vedeta este mai atentă decât la prima sarcină în ceea ce privește stilul de viață și încearcă să facă unele schimbări. Nu ține cont de kilogramele acumulate, ci încearcă să mănânce alimente care să îi asigure toți nutrienții necesari, fără să își facă griji cu privire la siluetă. A devenit, în schimb, mai atentă în ceea ce privește excesele, în special fumatul. Dacă la prima sarcină a exagerat în acest sens, acum încearcă să se limiteze la un anumit număr de țigări pe zi. Cruduța recunoaște că nu poate renunța complet la acest viciu, dar încearcă să țină lucrurile sub control.

Citește și: Daniela Crudu e topită după fetița ei. Cum a îmbrăcat-o la 9 luni, Daiana seamănă perfect cu mama sa

”Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, poate atunci (n.r. la prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică, ‘lasă că merge și așa’, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.”, a spus Cruduța, la WowNews.

Daniela Crudu, din nou pe platourile de filmare 2
Daniela Crudu este însărcinată cu al doilea copil

Ce spune despre cea de-a doua sarcină

Al doilea bebeluș a venit ca o surpriză în viața fostei asistente TV și a iubitului său. Cei doi nu plănuiau să devină părinți din nou atât de repede, după nașterea fetiței lor, însă s-au bucurat de vestea că în familia lor vine și un băiețel.

Citește și: Daniela Crudu, din nou pe platourile de filmare. Primele imagini, la ce post TV va putea fi văzută

”Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi.”, a adăugat Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *