Daniela Crudu, din nou pe platourile de filmare. Primele imagini, la ce post TV va putea fi văzută

Iată la ce post de televiziune va apărea Daniela Crudu!

Veste uriașă pentru fanii Danielei Crudu! Fosta asistentă TV revine pe micile ecrane, deși este însărcinată cu al doilea copil. Bruneta va putea fi văzută cu burtica de gravidă. Au apărut deja primele imagini de pe platourile de filmare. Iată la ce post TV și în ce show va apărea vedeta.

Daniela Crudu va apărea într-o emisiune îndrăgită

În vârstă de 34 de ani, Daniela Crudu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. De ceva timp, însă, ea s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie.

Pe data de 1 mai 2023, bruneta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele de Daiana Maria, iar acum bruneta se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său.

Unde va putea fi văzută vedeta

Cu toate că nu mai e mult până își va strânge în brațe cel de-al doilea copil, fosta asistentă TV a acceptat să apară într-o emisiune de la Kanal D. Este vorba despre ”Roata Norocului”.

În urmă cu câteva ore, Daniela Crudu a postat pe rețelele sociale câteva fotografii de pe platourile de filmare. Ea s-a pozat alături de Mihai Mitoșeru, dar și de prezentatorul show-ului de la Kanal D, nimeni altul decât Adrian Cristea sau Bursucu, așa cum este cunoscut moderatorul de către publicul larg.

Te-ar mai putea interesa și Daniela Crudu a publicat o poză cu ea de la 21 de ani. Cu greu o recunoști, făcea abuz de solar și nu avea bustul proeminent!

Cum se va numi cel de-al doilea copil al Danielei Crudu

În curând, Daniela Crudu va naște un băiețel și s-a gândit deja la un nume pentru el. Se pare că fiul brunetei se va chema Dominic.

”Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a precizat, la un moment dat, vedeta în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Daniela Crudu s-a filmat în a 5-a lună de sarcină. Imaginile au luat prin surprindere fanii, nimeni nu se aștepta să o vadă așa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *