Daniela Crudu s-a filmat în a 5-a lună de sarcină. Imaginile au luat prin surprindere fanii, nimeni nu se aștepta să o vadă așa

Vezi cele mai recente imagini cu Daniela Crudu însărcinată!

Daniela Crudu va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său în doar patru luni de zile, așa că este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă a publicat pe rețelele sociale un filmuleț cu burtica de gravidă, iar fanii au fost în extaz. Iată cum arată vedeta în a cincea lună de sarcină!

Daniela Crudu și-a etalat cu mândrie burtica. Imagini cu bruneta în a 5-a lună de sarcină

Daniela Crudu, în vârstă de 34 de ani, traversează, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta este însărcinată în luna a cincea, astfel că nu mai are mult și va deveni mămică pentru a doua oară.

Bruneta, care o are deja pe micuța Daiana Maria, născută în luna mai a anului trecut, a dezvăluit, de curând, că poartă în pântece un băiețel. Iar, recent, fosta asistentă TV s-a mândrit cu burtica sa pe Instagram.

Cât de mult a luat în greutate bruneta?

Cu această ocazie, internauții au putut observa  cât de mult a luat în greutate Daniela Crudu. Ei bine, surprinzător sau nu, vedeta nu s-a îngrășat deloc, deși e însărcinată în cinci luni, semn că are foarte mare grijă la alimentație.

Fosta asistentă TV pare să se afle într-o formă fizică foarte bună, arată excelent și are aceleaşi forme sexy, cu care a făcut senzaţie la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și Daniela Crudu face furori la 34 de ani. Vedeta se mândrește cu silueta ei, cu greu îți dai seama că e însărcinată FOTO!

Cum se va numi băiețelul Danielei Crudu

Daniela Crudu va naște peste circa patru luni de zile, dar știe deja cum se va numi bebelușul ei. În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit în mediul online că băiețelul pe care-l va aduce pe lume se va chema Dominic.

”Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, a precizat bruneta pe Instagram.

Totuși, nu este exclus ca fosta asistentă TV să se mai gândească la încă un nume având în vedere că fetița ei poartă două prenume, cel din urmă fiind al Sfintei Fecioare Maria.

Te-ar mai putea interesa și Numele special ales de Daniela Crudu pentru cel de-al doilea copil. Are o semnificație aparte!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *