Daniela Crudu a publicat o poză cu ea de la 21 de ani. Cu greu o recunoști, făcea abuz de solar și nu avea bustul proeminent

Cum arăta Cruduța, înainte de operațiile estetice

Scris de: Daoud Andra

05 Feb. 2024

Daniela Crudu era, cândva, o prezență nelipsită de pe micile ecrane. S-a lansat la Neatza cu Răzvan și Dani, apoi a trecut la emisiunea nocturnă a lui Dan Capatos. De ceva timp, Cruduța a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie, urmând să devină mămică pentru a doua oară. Puțini își mai amintesc cum arăta bruneta în urmă cu 13 ani, mai exact la vârsta de 21 de ani.

Imagine de colecție cu Daniela Crudu în tinerețe

Daniela Crudu a devenit cunoscută publicului larg în urma apariției la emisiunea Neatza, în rolul de vecină. Ulterior, a făcut pasul către emisiunile de scandal și către revistele pentru bărbați și s-a bucurat de un real succes în industrie. În urmă cu câțiva ani, Cruduța a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane și a plecat din țară, alături de sora ei.

După o perioadă petrecută în Suedia, timp în care a activat pe o platformă online cu conținut destinat adulților, Daniela Crudu a revenit în România și s-a dedicat vieții de familie. Cruduța și iubitul ei au devenit părinții unei fetițe anul trecut, în primăvară, iar la scurt timp, bruneta a anunțat că este însărcinată din nou.

Citește și: Daniela Crudu s-a filmat în a 5-a lună de sarcină. Imaginile au luat prin surprindere fanii, nimeni nu se aștepta să o vadă așa

De data aceasta, Cruduța așteaptă un băiețel și postează frecvent imagini cu burtica de gravidă. Din când în când, scoate de la ”naftalină” și fotografii cu ea din tinerețe, spre surprinderea fanilor. Recent, a publicat o imagine cu ea de la 21 de ani, iar la vremea aceea arăta complet diferit. Era foarte bronzată și încă nu trecuse prin atât de multe operații estetice.

Daniela Crudu a publicat o poză cu ea de la 21 de ani. Cu greu o recunoști, făcea abuz de solar și nu avea bustul proeminent
Daniela Crudu a publicat o poză cu ea de la 21 de ani

Cine este iubitul ei

De când a renunțat la televiziune, Cruduța a devenit foarte discretă în privința vieții personale. La momentul la care a anunțat că este însărcinată cu primul copil, mulți s-au întrebat cine este partenerul ei. Bruneta declara, în urmă cu mai bine de un an, că formează un cuplu cu un bărbat discret, care preferă să stea departe de lumea mondenă.

Citește și: Daniela Crudu face furori la 34 de ani. Vedeta se mândrește cu silueta ei, cu greu îți dai seama că e însărcinată FOTO

”Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu.”, spunea Daniela Crudu despre iubitul ei, înainte de a deveni părinți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *