Ce schimbare majoră de look și-a făcut Ema Uta. Celebrul make-up artist a ales o coafură inedită, transformare uimitoare

Cum arată acum

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2024

Ema Uta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un look inedit. Make-up artista a trecut printr-o transformare foarte îndrăzneață și a documentat întregul proces, pas cu pas. Cum arăta la final și de ce a apelat la această schimbare inedită de look.

Ema Uta nu mai arată cum o știai

Dacă atunci când vine vorba despre machiaj, Ema Uta se bazează doar pe ea, în ceea ce privește părul, apelează la hair-styliști talentați atunci când vrea să obțină un look dramatic. Make-up artista vedetelor a trecut recent printr-o transformare radicală și a postat imaginile pe internet. Ema Uta s-a lăsat pe mâinile lui Dennis Claudiu, pentru un look complet nou.

Aceasta a purtat o perucă blondă, cu părul lung, pe care hair-stylistul a tuns-o scurt, în partea din față. La final, a aplicat și o vopsea gri pe unele porțiuni, astfel încât efectul să fie și mai dramatic. Ema Uta a purtat acest look la un shooting și a publicat câteva imagini din timpul procesului de transformare și pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste o jumătate de milion de urmăritori.

Citește și: Cum arăta Ema Uta, înainte de intervențiile estetice. Era complet diferită. Sigur nu o recunoști!

Ema Uta a purtat o perucă blondă

S-a împăcat cu iubitul milionar

Luna trecută, Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat, după ce stătuseră câteva luni despărțiți. Cei doi au reluat legătura amoroasă și au sărbătorit împăcarea cu o vacanță într-o stațiune de lux din Maroc. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, afaceristul și-a surprins iubita cu un cadou extrem de generos.

Citește și: Alex Bodi face orice să nu o piardă din nou pe Ema Uta. I-a făcut o surpriză uriașă de Ziua Îndrăgostiților

Make-up artista a primit de la iubitul ei o mașină, a cărei valoare depășește 100.000 de euro. Momentul în care a văzut bolidul de lux a fost filmat, iar reacția ei a apărut pe internet. Cu ceva timp înainte de împăcare, Alex Bodi declara că nu o poate uita pe Ema Uta și că regretă despărțirea de ea.

”Nu ai cum să uiți după doi ani jumate. A fost iubire curată, nu e normal să uiți. Indiferent de ce se va întâmplă, sentimentele nu ți le va șterge nimeni. A fost o relație frumoasă, nu pe interes. S-au întâmplat mai multe lucruri copilărești. Nu au fost, însă, motive de înșelat, a fost o despărțire copilărească, de orgolii”, a spus Alex Bodi la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *