Ce se întâmplă cu Ana Morodan după incidentul din trafic. Puțini sperau la această veste

După ce Ana Morodan a provocat isterie în țară în urma conducerii ei sunt influența alcoolului și a substanțelor interzise, vedeta revine pe micile ecrane. Influencerul continuă emisiunea REAlă by Ana Morodan, difuzată pe Antena Stars.

Ana Morodan revine în forță, după problemele cu legea

Ana Morodan surprinde din nou și revine în atenția publicului, la doar câteva luni de la incidentul din trafic în urma căruia a fost reținută de oamenii legii. Vedeta va apărea în noul sezon al emisiunii REAlă by Ana Morodan. Aceasta va fi difuzată din 15 iulie, de la ora 21:00, pe Antena Stars.

Emisiunea prezentată de însăși influenceriță a fost întreruptă în luna martie, după ce aceasta a fost reținută de poliție pentru 24 de ore. Ea nu a oprit la semnalele oamenilor legii, a lovit două mașini și a fost depistată conducând beată și drogată. Ulterior, Ana Morodan a afirmat că nu a consumat droguri, însă ia somnifere. Acum câteva zile, blondina a postat un mesaj pe Instagram.

„S-au scris multe. Am aflat nume de substanţe pe care ‘le-am consumat’ de nici nu ştiam că există. Adevărul… Pe fapte. Pe analize. Îl aflaţi in iulie, în @realabyanamorodan”.

În ceea ce privește lipsa ei din televiziunea, Ana Morodan a explicat că a fost vorba doar despre o pauză.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă. Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *