Ce se întâmplă cu florile pe care Regina Camilla le primește de la fani. Unde ajung cadourile, de fapt

Cu siguranță nu te așteptai.
Ce se întâmplă cu florile pe care Regina Camilla le primește de la fani. Unde ajung cadourile, de fapt

De fiecare dată când membrii familiei regale au contact cu fanii și merg la evenimente, primesc cele mai impresionante buchete de flori. Există chiar oameni care depun flori la porțile Palatului Buckingham. Dar te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu această varietate colorată de buchete pe care familia regală le primește de la public?

Ce se întâmplă cu florile pe care Regina Camilla le primește

Conform informațiilor din Town and Country, membrii familiei regale urmează un protocol pentru buchetele de flori pe care le primesc de la public. În primul rând, ei își exprimă recunoștința față de persoana care le-a oferit florile.

Apoi, buchetele sunt înmânate unui angajat sau unui agent de securitate. După evenimentul public, membrii regali inspectează buchetele și decid dacă doresc să le păstreze sau nu. În cazul în care nu doresc să le păstreze, acestea sunt donate către organizații caritabile.

Citește și: Persoana în care regina Camilla are încredere deplină. Îi cunoaște cele mai întunecate secrete

Ce fac cu florile atunci când călătoresc

De fiecare dată când membrii familiei regale călătoresc, ei obișnuiesc să aducă florile în camerele de hotel unde se cazează, pentru a aduce o notă de prospețime și culoare spațiului.

Ce se întâmplă cu florile pe care Regina Camilla le primește de la fani
Regele Charles și Camilla

Cu toate acestea, există momente când primesc o cantitate excesivă de flori. În astfel de situații, ei aleg să ofere aceste flori tot în scopuri caritabile. Organizațiile caritabile pot include spitalele din zonele respective sau alte entități locale care pot beneficia de frumusețea și prospețimea acestor flori.

Vezi și: Secretul teribil pe care regina Camilla nu ar fi vrut să-l știe nimeni. Ce ascunde trecutul familiei sale. E dureros pentru ea

Cum procedează familia regală cu alte tipuri de cadouri

Familia regală acordă o importanță deosebită distribuirii adecvate a cadourilor și, în acest scop, respectă cu strictețe protocoale specifice și foarte stricte. Astfel, gesturile oamenilor nu sunt irosite, chiar dacă membrii de la palat nu pot lua acasă toate darurile.

În timpul călătoriilor sau a interacțiunilor cu publicul, membrii familiei regale nu primesc doar buchete de flori, ci adesea sunt răsfățați cu diverse cadouri.

Te poate interesa și: Ce mănâncă zilnic regina Camilla. Alimentele care nu-i lipsesc din meniu: “L-am urât la început”

Totuși, există un proces riguros care precedă acceptarea acestor daruri. În primul rând, toate cadourile trec printr-un detaliat proces de inspecție de securitate și numai după ce sunt certificate ca fiind „sigure”, membrii regali decid dacă vor să le păstreze sau nu.

Dacă valoarea cadoului este sub pragul de 150 de lire sterline, ei au posibilitatea să îl ofere unui membru al personalului. În caz contrar, aceste generoase daruri sunt direcționate în același mod tot către scopuri caritabile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *