Motivul pentru care Kate Middleton este furioasă pe regina consoartă Camilla. Adevărul nebănuit despre relația lor, detalii incredibile s-au aflat

Când au apărut primele zvonuri cu privire la infidelitatea prințului William
Motivul pentru care Kate Middleton este furioasă pe regina consoartă Camilla. Adevărul nebănuit despre relația lor, detalii incredibile s-au aflat

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a încercat până acum să ignore zvonurile privind infidelitatea soțului ei, prințul William, cu Rose Hanbury. Chiar dacă în presă au apărut informații de câteva săptămâni, lucrurile abia acum au început să fie din ce în ce mai tensionate.

De ce Kate Middleton este furioasă pe regina consoartă Camilla

Se zvonește că situația dintre membrii Familiei Regale este tensionată, mai ales după ce regina consoartă și-ar fi dat binecuvântarea pentru noua relație a primului născut al lui Lady Di. Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, regina consoartă și presupusa amantă a prințului William și-au reluat prietenia după o scurtă înstrăinare, astfel că se zvonește că, Camilla Parker și-ar fi dat sprijinul pentru relația dintre fiul cel mare al lui Charles al III-lea și Hanbury. Acest lucru ar fi înfuriat-o pe Kate Middleton și ar tensiona și mai mult relația dintre membrii familiei regale britanice, cu câteva luni înainte de încoronarea lui Charles al III-lea și a Camillei.

Reacția din partea soției lui Charles al III-lea este foarte credibilă, având în vedere că ea a încercat să îi despartă pe Kate Middleton și pe prințul William înainte de nunta lor, potrivit panoramaweb.com. Astfel s-a aflat motivul pentru care Kate Middleton este furioasă pe regina consoartă Camilla.

De ce Camilla Parker nu a plăcut-o pe Kate Middleton și a susținut-o pe Rose Hanbury?

Motivul pentru care Camilla nu o plăcea pe Kate Middleton este prezentat în cartea intitulată „A Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne”. Autorul Christopher Andersen scrie că regina consoartă era geloasă pe ușurința cu care actuala prințesă de Wales a câștigat favorurile reginei Elisabeta a II-a și ale poporului britanic.

Se mai spune că soția regelui Charles nu a ezitat să își manipuleze soțul pentru a-i recomanda prințului să pună capăt relației cu Kate. Cu toate acestea, după o scurtă separare în 2007, cuplul s-a împăcat și s-a căsătorit la 29 aprilie 2011.

Pe de altă parte, regina Camilla ar putea susține povestea de dragoste dintre William și Rose. Acest lucru nu doar datorită bunei prietenii dintre ele, ci și pentru că ar putea empatiza cu presupusa amantă a moștenitorului tronului, deoarece ea însăși se poate vedea reflectată în povestea marchizei.

Citește și – Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Presa străină scoate la iveală detalii incredibile

Când au apărut primele zvonuri cu privire la infidelitatea prințului William

În 2019 a fost dezvăluită presupusa infidelitate a prințului William, în timp ce Kate Middleton se afla la a treia sarcină. Ochii lumii s-au îndreptat cu o privire întrebătoare către Rose Hanbury, cu care William ar fi avut încă o relație de aproape trei ani. Surse apropiate familiei regale britanice spun că, cu aparenta binecuvântare a Camilei, este probabil ca aventura dintre prințul William și fosta cea mai bună prietenă a lui Kate Middleton să fie confirmată la un moment dat în viitorul apropiat.

Ce s-ar întâmpla dacă Kate Middleton ar divorța de Prințul William?

Dacă mariajul prințului William se va sfârși la fel ca cel al părinților săi, prințesa Diana și acum Regele Charles al III-lea, cea mai afectată ar fi Prințesa de Wales, Kate Middleton, deoarece nu ar mai fi tratată ca o Alteță Regală. În plus, există o mare probabilitate ca ea să își piardă titlul de Prințesă de Wales, dacă regele va decide acest lucru.

Între timp, William ar fi în continuare primul în linia de succesiune la tron. Divorțul de Kate Middleton nu l-ar împiedica să îi ia locul tatălui său, Regele Charles al III-lea.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
8.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *