Ce se întâmplă cu Vlad Pascu în arest. Detalii uimitoare, ce le-a cerut polițiștilor

Surse din anchetă au dezvăluit cu ce se confruntă șoferul drogat

Scris de: Daoud Andra

29 Aug. 2023

Ce se întâmplă cu Vlad Pascu în arest. Detalii uimitoare, ce le-a cerut polițiștilor

Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în timp ce conducea sub influența drogurilor, se află în arest. Acesta a fost audiat de mai multe ori de procurori, după care s-a întors în spatele gratiilor. Ce se întâmplă cu acesta în închisoare, potrivit unor surse din anchetă.

Vlad Pascu a ajuns după gratii, după ce a omorât doi oameni

Șoferul de 19 ani care a omorât doi oameni și a rănit alți patru, în localitatea 2 Mai, se află în arestul poliției. În noaptea de 19 august, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de tineri care mergeau pe marginea carosabilului. Doi dintre aceștia, un băiat și o fată, au murit pe loc, iar ceilalți patru au ajuns la spital. Ulterior, șoferul a fost testat și i s-au descoperit nu mai puțin de șase substanțe psihoactive diferite în sânge.

Citește și: Răsturnare de situație. Ce a consumat, de fapt, Vlad Pascu, înainte să provoace tragedia de la 2 Mai. Raportul medicilor, detalii uimitoare

Vlad Pascu fusese oprit de mai multe ori de poliție în acea noapte, după ce agenții au primit un apel în care cineva le-a semnalat că mașina condusă de Pascu circulă haotic. Șoferul nu a fost testat cu aparatul antidrog și a fost lăsat să plece de la secția de poliție în jurul orei 4:30 noaptea. În mai puțin de o oră, la 112 era anunțat accidentul mortal.

Din ce au facut bani parintii lui Vlad Pascu, tanarul care a produs tragedia din 2 Mai. In ce afaceri ar fi implicat tatal tanarului
Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai

Ce se întâmplă cu Vlad Pascu în arest

Vlad Pascu a ajuns în arest, unde se pare că s-ar confrunta în prezent cu sevrajul specific dependenților de droguri. Surse din anchetă au dezvăluit pentru presă că șoferul ucigaș acuză dureri articulare și abdominale, că este agitat, nu mănâncă și nu se odihnește. Mai multe, are momente când devine agresiv și este supravegheat permanent de un medic. Are pulsul mărit, cere permanent ciocolată și transpiră abundent, mai spun sursele din anchetă. Nu este coerent și nu conștientizează gravitatea faptelor sale. Aceste simptome sunt specifice sevrajului.

Citește și: Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul în 2 Mai: “Sufletul ne este pustiit, nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus”

În urma accidentului tragic de la malul mării, au ieșit la iveală detalii revoltătoare. Potrivit informațiilor din presă, Vlad Pascu era consumator de droguri de la vârsta de 13 ani, deși avocata sa a afirmat, după accident, că era prima dată când consuma astfel de substanțe.

La analize, s-a constatat că Vlad Pascu consumase un cocktail de droguri înainte de a se urca la volan. Acesta avea în sânge cocaină, metamfetamine și amfetamine. Potrivit polițiștilor, este un amestec pe care îl prepară de obicei traficanții de droguri.

Citește și: Din ce au făcut bani părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia din 2 Mai. În ce afaceri ar fi implicat tatăl tânărului

În urma accidentului, a fost deschis dosar penal pe numele lui Vlad Pascu, dar și o anchetă pentru a stabili modul în care au acționat polițiștii de la 2 Mai. Ministrul de Interne a trimis corpul de control pentru a face cercetări și a stabili cum a fost posibil ca șoferul de 19 ani să fie lăsat să plece, după ce a fost oprit în trafic de trei ori și să nu i se efectueze un test antidrog.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
5.9 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *