Ce simte, de fapt, un bărbat când o femeie nu îl mai caută. Momentele prin care trece

Ce simte un bărbat când vede că nu mai este căutat de partenera lui.
Ce simte, de fapt, un bărbat când o femeie nu îl mai caută. Momentele prin care trece

„Nu mă mai place?”,  este o întrebare pe care și-o pun adesea și bărbații atunci când partenerele lor nu mai arată nici un interes pentru ei. Lipsa afecțiunii, a atenției sunt indicii că femeile nu mai poartă acealeași sentimente de dragoste față de partenerii lor. Acest lucru se poate întâmpla din cauza oricăror probleme de cuplu sau pur și simplu pentru că nu-și mai iubesc partenerul. 

Bărbații tind să accepte mai greu dezinteresul femeii sau chiar pot interpreta în mod diferit acest comportament. Conform cercetărilor recente, iată ce crede un bărbat atunci când o femeie încetează să-l mai caute.

Ce simte, de fapt, un bărbat când o femeie nu îl mai caută

Cand o femeie nu mai caută un bărbat, acest lucru poate avea multe semnificatii. De la faptul că nu mai vrea sa aibă o relație cu el, până la faptul că este pur și simplu ocupată. Cu toate acestea, bărbații pot veni cu alte teorii pentru momentul în care o femeie încetează să-i caute.

Ce simte, de fapt, un bărbat când o femeie nu îl mai caută
Relație de cuplu

Vrei să te cuceresc?

Dacă încetezi să mai cauți un bărbat, acesta s-ar putea să creadă că ai vrea ca el să te cucerească. Pentru un bărbat acesta ar putea fi un semn că ai vrea să-l provoci pe el să preia inițiativa. De asemenea, faptul că nu-l mai cauți poate însemna că dorești mai multă atenție sau este o modalitate de a-ți arăta supărarea.

Nu vrei o relație cu el

Bărbații pot fi, de asemenea, pot să ia acest gest foarte personal. Dacă încetezi să mai dai semne de interes pentru el, s-ar putea să creadă că nu mai vrei să aveți o relație și astfel vrei să întrerupi orice legătură. Așa că dacă ești interesată de actualul tău iubit, nu-l lăsa să interpreteze în mod eronat absența ta. Dacă ești doar ocupată, poate că este o idee bună să-i trimiți un simplu mesaj, astfel încât să observe că ești acolo chiar dacă nu-l cauți atât de mult.

Ai mulți alți pretendenți

Bărbaților le place competiția, dar lipsa interesului ar putea să-i descurajeze. Un alt gând pe care îl poate avea un bărbat atunci când încetezi să-l cauți este că ești interesată de alcineva. Mai ales, dacă trece mult timp și tot nu îl cauți, s-ar putea să ia în calcul faptul că ai mulți alți pretendenți. În acest caz, unii bărbați preferă să se retragă, pentru că se simt dați la o parte.

Așa că, dacă îți place cu adevărat acel tip special, dă-i de înțeles într-un fel că încă ai ochi pentru el. S-ar putea să lupte pentru tine dacă vede un mic semn de interes din partea ta.

Citește și 8 semne că e sufletul tău pereche. Cum îți dai seama că e iubirea vieții tale

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *