Ce spune Adriana Iliescu despre relația cu fiica ei. Are toate motivele să fie mândră de ea, ce face Eliza la 19 ani

Eliza Iliescu este studentă la două facultăți. Cum se descurcă tânăra
Ce spune Adriana Iliescu despre relația cu fiica ei. Are toate motivele să fie mândră de ea, ce face Eliza la 19 ani

În urmă cu aproape două decenii, Adriana Iliescu uimea o țară întreagă, după ce s-a aflat că a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase prin fertilizare in vitro. Pe atunci, fosta profesoară de Limba și literatura română avea 66 de ani. Timpul a trecut, iar acum fiica fostului cadru didactic universiatar, Eliza, este o tânără studentă cu rezultate deosebite.

Ce spune Adriana Iliescu despre relația cu fiica ei

După ce a reușit să obțină note foarte bune la examenul de Bacalaureat, Eliza Iliescu a intrat la două facultăți. Astfel, din toamnă, fiica celei mai în vârstă mame din România, este studentă la Litere și la Științe Umane.

Te-ar putea interesa și: Ce notă a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC. Eliza și-a lăsat mama fără cuvinte

Tânăra nu se lasă mai prejos nici în facultate și dă dovadă de multă ambiție, conștiiciozitate și responsabilitate în ceea ce privește învățătura, la fel cum s-a întâmplat și în timpul liceului. Eliza Iliescu se află în plină sesiune și se pare că face față cu brio examenelor pe care le susține.

”Fata este în sesiune acum. Este foarte bine, învață, este responsabilă. Nu am probleme cu ea. În rest, suntem bine, am început anul cu bine. Nu ne plângem”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Te-ar putea interesa și: Ce note are fiica Adrianei Iliescu, Eliza. Tânăra este înscrisă la facultăți: “Pregătește referate, proiecte și tot așa”

Ce i-a răspuns Adriana Iliescu fiicei sale, când a fost întrebată despre tatăl ei

În 2005, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai în vârstă femeie care a dat naștere unui copil. La vremea respectivă, fostul profesor universitar de limba și literatura română avea 66 de ani și 8 luni.

Anii au trecut, iar pe măsură ce creștea, Eliza Iliescu era tot mai curiasă să afle unde este tatăl ei și de ce nu este prezent în viața sa. În urmă cu câțiva ani, mama tinerei a fost nevoită să apeleze la o minciună pentru a o menaja.

”M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, dezvăluia Adriana Iliescu, în spațiul public.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *