Ce spune Alexia Țalavutis despre o reuniune Lala Band: “Ne-am dori”. Fanii speră la un asemenea moment VIDEO EXCLUSIV

Alexia: “Au trecut mulți ani, cred că vreo 13 dacă nu mă înșel"
Ce spune Alexia Țalavutis despre o reuniune Lala Band: “Ne-am dori”. Fanii speră la un asemenea moment VIDEO EXCLUSIV

Au trecut mulți ani de când producția „Pariu cu viața” făcea furori printre români, însă nu toți le pot uita pe toate personajele îndrăgite. De asemenea, trupa Lala Band a avut un adevărat succes, astfel că fanii își doresc să îi vadă pe artiști reunindu-se. Alexia Țalavutis ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce părere are despre acest aspect.

Alexia Țalavutis: „Ne-am dori să fie o reuniune”

Deși au trecut mulți ani de când Lala Band s-a destrămat, Alexia Țalavutis încă primește mesaje de la fani cu privire la diferite secvențe jucate în „Pariu cu viața”. Se pare că artiștii și-ar dori să aibă parte de o reuniune, însă marca pe care au reprezentat-o nu le aparține, astfel că situația este destul de complicată:

“Au trecut mulți ani, cred că vreo 13 dacă nu mă înșel. Mi se pare genial și mă bucur foarte tare că am fost acolo. Oamenii încă îmi mai scriu: “Mai știi când tu, Monica, i-ai dat cu tigaia în cap lui Dorian?”. Sunt momente foarte drăguțe și mă bucur că se uită lumea la a 5-a, a 6-a difuzare, nici eu nu mai știu. Și noi ne-am dori (n.r. o reuniune) pentru că avem atâtea momente plăcute, dar și mai puțin plăcute împreună. Așa este viața, e normal. Ne-am dori să fie o reuniune. Noi ne-am mai întâlnit în grupulețe, dar ce este cert este faptul că nu noi deținem marca pe care am reprezentat-o și atunci este destul de complicat. Dar niciodată să nu spui niciodată, cine știe. Da, ar fi foarte interesant să vedem și ce s-a întâmplat pe parcursul anilor cu personajele noastre. Cred că aici ar fi foarte funny de urmărit.”

Ce face cu hainele sale: “Multe merg și la mama”

Frumoasa artistă ne-a dezvăluit că nu are așa de multe haine, însă reușește să le combine cu succes. În plus, vedeta donează piesele vestimentare sau le oferă cadou prietenelor. Ea este o norocoasă, căci poartă aceeași măsură cu mama ei chiar și la pantofi:

“Eu nu am atâtea haine. Știu că poate pare, dar, într-adevăr, le combin diferit. Am haine cât să îmi ajungă și pentru ceea ce fac. OK, nu am 3 bluze și 2 perechi de pantaloni, este clar. De cele mai multe ori, pentru că nu pot să port, de exemplu, același lucru, îl iau, îl cumpăr, iar apoi îl donez. Prietenele mele sunt înnebunite: “Nu îmi dai și mie aia?”. Le zic: “Ba da, ia-o de tot!”. La mine în garderobă e un detox permanent. Multe merg și la mama. Îi zic: “Mama, cred că ți-ar veni bine bluza asta. Ia-o tu!”. Da (n.r. poartă aceeași mărime ca mama ei). Și la pantofi ne potrivim, e minunat. Eu îi port pantofii, ea îi poartă pe ai mei.”

De unde își cumpără haine

Alexia Țalavutis are un stil vestimentar inedit, care i se potrivește perfect. Vedeta preferă să meargă în magazine și să își comande mai rar din mediul online haine. În plus, ea nu refuză nici târgurile, căci acolo se găsesc piese deosebite:

“Îmi place foarte mult să merg în magazine, să probez, să le văd, să le simt. Îmi place și la târguri pentru că, de cele mai multe ori, găsești piese deosebite, unicat. Îmi plac și vintage-urile foarte mult, având în vedere că eu am și stilul ’80-’90. Îmi place să îmi găsesc chestii chiar și din vremea respectivă. Într-adevăr, câteodată este mai comod să faci shopping de acasă. Și găsești mult mai multe piese decât găsești în magazin. Le combin, dar de preferat este să mă duc fizic în magazin.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *