Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil: „O să fie o postare în care o să zic dacă e băiat sau fetiță, dar se va întâmpla pentru o cauză” EXCLUSIV

Cu ce replică genială l-a dat gata fiica lui: ”O să-mi fac vorba asta pe tricou”
Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil: „O să fie o postare în care o să zic dacă e băiat sau fetiță, dar se va întâmpla pentru o cauză” EXCLUSIV

Codin Maticiuc a ales să anunțe că familia lui se va mări printr-o postare inedită pe site-urile sociale. Producătorul de film a postat atunci o fotografie cu logodnica lui, Ana Pandeli, pe a cărei burtică a scris mesajul „SMS cu text FACEM la 8845”, invitând astfel lumea să doneze pentru renovarea spitalelor din România. Codin Maticiuc a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că vrea să păstreze aceeași idee și pentru a anunța sexul bebelușului, mărturisind că este modul lui de a mai strânge fonduri pentru a renova cât mai multe spitale din România.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli așteaptă „copilul numărul 3”, așa cum actorul din serialul Clanul a anunțat pe rețelele sociale, iar acum îi pregătesc pe ceilalți doi copii pentru venirea pe lume a bebelușului. Dacă cu fiul cel mare îi este mai ușor, Codin mărturisește că nu știe cum va fi cu fiica lui, Smaranda, care la 3 ani reușește de foarte multe ori să-l lase fără cuvinte atunci când îi dă câte o replică.

„Vorba „E ultima ta șansă să mă faci fericită” o să rămână mult timp. O să-mi fac vorba asta pe tricou. Smaranda continuă să mă uimească în fiecare zi. Motivul pentru care sunt mereu în cap este Smaranda. Iar acum, trecem la alt nivel. Nu știm dacă este băiețel sau fetiță. Nu știe nimeni. Vrem să știm ce este înainte să se nască, doar că trebuie să mă urmăriți, pe site-urile de socializare, și, la un moment dat, va fi o postare, așa cum a fost și cea în care am anunțat sarcina. Postarea o vom face tot pentru „Spitale publice din bani privați”. Adică o să fie o postare în care o să zic dacă e băiat sau fetiță, cu artificii, cu baloane cu albastru sau roz. Se va întâmpla treaba asta tot pentru o cauză, adică să nu irosesc informația”, a povestit Codin pentru EGO.ro.

Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil
Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil

„În ziua de azi conținutul se plătește”

Mereu deschis la provocări, mai ales atunci când vine vorba despre proiectul lui, „Spitale publice din bani privați”, Codin Maticiuc mărturisește că ar accepta cu plăcere să-și expună întreaga familie într-un pictorial inedit pentru coperta unei reviste glossy, dacă ar primi oferta să pozeze contra unei sume de bani, bani care să fie donați cauzei pentru care militează de aproape 7 ani:

 „Fără nicio problemă aș accepta. De ce să nu accept. Aș accepta cu plăcere pentru că în primul și în primul rând noi suntem genul ăsta care ne și postăm. Adică dacă eram genul acela de persoane care nu se postează, pe care îi înțeleg, poate că nu aș fi fost deschis, dar noi suntem genul care și postăm, eu cel puțin, din toate pozițiile, toate unghiurile și atunci nu am nicio problemă să fiu pe coperta unei reviste, mai ales dacă dau și bani. În ziua de azi conținutul se plătește pentru că conținut produc și eu, sub formă video pe Youtube, foto pe Instagram, scris pe blog și pe Facebook. Dacă cineva ar veni cu ideea asta aș fi foarte deschis. Să plătească în contul Fundației, banii se duc către spitalele din România”, ne-a mai povestit producătorul de film, completând că zilnic se trezește că mai are nevoie de fonduri pentru diverse renovări, fonduri de care nu dispune și pentru care face eforturi să le obțină. „În proiectul de la chirurgie doar am achitat arhitecții, dar încă nu am banii. Am proiecte pe care vreau să le fac, deci nu este o problemă. Uitați-vă prin spitale, dacă voi credeți că nu am unde să redirecționez banii…”

Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil
Ce spune Codin Maticiuc despre sexul viitorului copil

Cum a primit fiica lui vestea că va mai avea un frate sau o soră: „Nu știu dacă o să fie la fel și atunci când o va lovi realitatea”

Până la o ședință foto cu întreaga familie, mai are de așteptat câteva luni, ca să vină pe lume și bebelușul, iar până la acel moment trebuie să o pregătească pe Smaranda, pentru a se asigura că nu se simte nicio clipă marginalizată sau că nu mai este ea în centrul atenției.

„Deocamdată e încântată că i-am făcut așa o poveste, că o să aibă un frățior sau o surioară și o să se întâmple nu știu ce, o să fie sora mai mare și trebuie să aibă grijă. E încântată. Nu știu dacă o să fie la fel și atunci când o va lovi realitatea din piață. Adică mama ei va trebui să petreacă timp și cu bebelușul. Deocamdată e bine”, ne-a mai declarat actorul.

Singurul avantaj în situația asta este acela că Smaranda are deja un frate mai mare și a învățat să împartă, atât din lucrurile ei, cât și din atenția părinților și a bunicilor.

„Ea deja are un frățior, fratele mai mare, și s-a obișnuit un pic cu atenția pe care i-o dăm lui, dar acum nu știu ce o să fie. O să vedem. Sper să fie bine”, a mai povestit Codin Maticiuc pentru EGO.ro.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.