Ce spune CTP despre Sorana Cîrstea. Jurnalistul nu a avut milă de sportivă

CTP, despre scandalul Soranei Cîrstea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu intervine în scandalul Soranei Cîrstea. Jucătoarea de tenis a fost pusă la zid de comunitatea LGBTQ+ și nu numai, după ce a transmis un mesaj controversat pe pagina sa personală de Instagram. Sportiva a fost criticată și jignită grav de zeci de internauți. Iată ce a avut de spus gazetarul, la adresa sportivei!

CTP intervine în scandalul momentului și o critică dur pe Sorana Cîrstea

În aceste zile, Sorana Cîrstea se vede nevoită să înfrunte un val de critici venite din partea internauților și nu numai. Jucătoarei de tenis i se aduc acuzații grave, după ce a postat un mesaj în mediul online.

”Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, suna mesajul publicat, în engleză, de sportivă.

Acesta a provocat multă furie în rândul apărătorilor comunității LGBTQ+. Ulterior, după ce a trecut în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, Sorana Cîrstea a spus că ”a fost un mesaj pozitiv”, lucru care l-a nemulțumit pe CTP.

”Domnișoara Make

După ce a sărit din baie, Sorana Cîrstea face și un exercițiu de prostire în față. Afirmă, la conferința de presă de după victoria remarcabilă asupra Tatianei Maria, că ‘a fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una pozitivă’. Zău?

Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: ‘Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again’. Mai lipsește ‘Make America great again’, nu? Și unde e mesajul pozitiv? Să facem bărbații din nou masculini înseamnă, logic, că ei NU mai sunt masculini. Să facem femeile din nou feminine înseamnă, logic, că ele NU mai sunt feminine. Să facem copiii din nou inocenți înseamnă, logic, că ei NU mai sunt inocenți.”, a scris, pe contul său de Facebook, celebrul gazetar.

Citește și Motivul pentru care Sorana Cîrstea a stârnit un val de ură pe internet. Cine îi sare în apărare: “Vreau să știe toată lumea”!

CTP
CTP

”Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make?”

”Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club?”, a întrebat CTP.

De asemenea, jurnalistul nu înțelege ”De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive?”.

În continuare, gazetarul a taxat-o dur pe jucătoarea de tenis, după derapajul pe care aceasta l-a avut pe rețelele sociale. ”Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de ‘reeducare’, să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți?

Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de heterosexualitatea trâmbițată de Ion Țiriac jr.? Nu putem să trăim alături de ei și de ele, lăsându-i în pace, cum i-a lăsat Dumnezeu? Căci, potrivit Papei Francisc, sunt și ei copiii Lui…

O întrebare i-aș mai pune talentatei noastre jucătoare: de ce o rodea grija atât de tare să scrie așa ceva în plin Wimbledon, când are a se concentra total asupra tenisului?”, a mai transmis CTP.

Citește și Prima reacție a Soranei Cîrstea după mesajul care a înnebunit internetul. Sportiva a dat cărțile pe față!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *