Ce spune Emily Burghelea despre pozele în care soțul ei apare fără mască: “Este dreptul fiecărei persoane” VIDEO EXCLUSIV

Va renunța Andrei la mască?

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, bucurându-se de doi micuți, Amedea și Damian. Totuși, chiar dacă blondina se află în lumina reflectoarelor, soțul ei a preferat să își acopere chipul cu o mască. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce părere are despre faptul că au apărut fotografii, în mediul online, cu bărbatul care a cucerit-o, în timp ce nu are fața acoperită.

Emily Burghelea, despre noul proiect din care face parte și soțul ei

Emily Burghelea s-a implicat într-un nou proiect, “Săriți de pe fix”, care o să fie dezvăluit, în curând, la Pro TV. Show-ul o să reunească 8 comedianți și 2 invitați speciali, în fiecare ediție. Concurenții o să fie provocați la o serie de jocuri care o să le testeze imaginația și limitele, iar Cabral Ibacka revine pe micile ecrane pentru a modera emisiunea. Vedeta ne-a mărturisit ce o recomandă pentru un astfel de show, care o să pună accentul pe umor:

“Eu sunt puțin sărită de pe fix, trebuie să recunoaștem! Am 24 de ani! Trebuie să fii puțin sărit de pe fix ca până la 24 de ani să ai facultate, să ai 2 copii, să vrei să faci și emisiune în același timp în care alăptezi, să vrei să le faci pe toate acum! Da, eu sunt sărită de pe fix, punct!”

Nu a vrut să renunțe la alăptat

S-a întors în televiziune la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta nu a vrut să renunțe la alăptat, astfel că soțul ei a ajutat-o și l-a adus pe bebeluș, din când în când, la filmări. Emily Burghelea consideră că este important ca mămicile să facă lucruri și pentru ele:

“Chiar este cu Andrei, în parcare, mă așteaptă. (n.r. bebelușul) Dar s-a obișnuit, situația este sub control! Mai vine copilașul, uneori, cu Andrei. Este o chestie fugitivă, dar nu am vrut să opresc alăptarea. Mi se pare destul de important pentru el, astfel că am făcut cumva ca să le fac pe amândouă în același timp! (n.r. alăptatul și televiziunea) Este super tare, îmi era foarte dor de tot ce înseamnă televiziune, lumina reflectoarelor și energia din spate! Este foarte tare! Le îndemn pe femei să își urmeze visurile, chiar dacă este greu, uneori cedează, uneori nu mai pot. Este important să faci chestia asta pentru tine! Până la urmă, copiii noștri vor să aibă mame care să fie și împlinite, fericite! Fac tot ce pot mai bine pentru copiii mei, dar, în același timp, îmi urmez și visul și cred că este important!”

Ce spune despre soțul ei

De asemenea, chiar dacă au apărut fotografii în care soțul ei, Andrei, apare fără mască, Emily Burghelea se bucură pentru că fanii îi respectă intimitatea. Cu toate acestea, vedeta consideră că, la un moment dat, partenerul său nu o să își mai ascundă chipul:

“Mie mi se pare foarte tare atunci când pe Instagram, în comentarii, vine cineva și zice: “Să știi că eu l-am văzut pe stradă!”. Mi se par foarte amuzante comentariile de genul. Crede-mă că există poze cu el, doar că oamenii au înțeles chestia asta și au acceptat-o, o respectă. Vreau să le spun că le mulțumesc, îi apreciez foarte tare, este foarte frumos ce fac! Până la urmă, este dreptul fiecărei persoane să fie în mediul online sau nu! El a postat o poză cu el pe Instagram de când era mic, fără mască. Antrenorul de la sală spune că nu s-a schimbat foarte mult și că seamănă foarte tare. O să urmeze și a doua, și a treia. Eu cred că la un moment dat o să ajungem să îl cunoaștem și pe Andrei fără mască!”

Citește și Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei s-au despărțit 6 luni, înainte de a deveni părinți: “A fost dureros”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *