Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars. S-ar întoarce artistul în emisiune? „Sunt pregătit pentru orice” VIDEO EXCLUSIV

Artistul a oferit primele declarații

Listele concurenților care o să facă parte din echipele Faimoșilor și Războinicilor în ediția special Survivor România All Stars 2024 au fost publicate în mediul online. Totuși, Kamara, fost concurent al show-ului, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că așteaptă să fie făcut totul oficial înainte de a discuta despre ce se întâmplă. Ba chiar, el ne-a mărturisit dacă și-ar dori să participe la acest sezon sau nu!

Kamara, despre Survivor All Stars

O listă cu vedetele care ar participa la Survivor România All Stars 2024 a fost publicată de pagina de Instagram Viperele Vesele, cunoscută pentru dezvăluirea de informații din culisele emisiunilor de pe micile ecrane. Totuși, Kamara a mărturisit că nu vrea să își dea cu părerea până când nu o să vadă ceva oficial, din partea Pro TV:

“Nu, nu am văzut și nu știu nimic! Nu m-a interesat, sincer să fiu! Când o să fie ceva oficial, atunci o să mă uit! De ce să mă uit la zvonuri? Zvonurile nu mă ajută la nimic! Pe mine, cel puțin, nu mă ajută! O să stau să mă gândesc: “Cine merge? Oare de ce? Dar cum? De ce respectivul?”. Nu! Când o să văd cine o să meargă și o să mi se ceară o părere în acest sens, o să o spun, mai mult ca sigur!”

Nu refuză participarea la Survivor All Stars

De asemenea, Kamara, concurent în sezonul trecut de la “Survivor”, ne-a mărturisit că nu ar refuza participarea într-o ediție All Stars. Artistul a punctat că a mers atât în jungla din Republica Dominicană, cât și în emisiunea “Ferma”, unde a trecut peste numeroase limite. Astfel, cântărețul este pregătit pentru orice provocare și orice show care poate să îl supună la probe grele:

“Cum să nu? (n.r. ar merge la Survivor All Stars dacă ar fi chemat) La cât de forjat sunt acum, pot să mă duc oriunde! Am făcut toate variantele. Am făcut Ferma într-o iarnă aprigă, în munți, fără nimic! Am stat într-o cocioabă! A fost prima oară când s-a stat într-un asemenea loc. Ulterior, am făcut Survivor, unde pentru prima oară s-a făcut un trib al tuturor. Atunci, am făcut parte din multe premiere! Sunt pregătit de orice! Pot să facă și un mix între Survivor, Ferma și ce mai este pentru că sunt pregătit!”

Citește și Operația estetică pe care și-a făcut-o Kamara, după Survivor România 2023. Cum se simte și ce i-a spus medicul să nu facă: “Aveam nevoie!” VIDEO EXCLUSIV

“Nu depinde de mine! Totul ține de voturi!”

De asemenea, întrebat dacă ar reuși să câștige Survivor All Stars, Kamara a punctat că nu totul ține de el, ci de voturile celor care privesc tot ce se întâmplă din spatele micilor ecrane. Totuși, artistul este sigur pe el atunci când vine vorba de supraviețuire, dezvăluind că ar rezista și 50 de ani pe o insulă pustie:

“Nu depinde de mine! Totul ține de voturi! Dacă s-ar întâmpla totul doar acolo și ar fi o luptă care ar lua în considerare absolut orice…În ideea de a supraviețui, dacă aș fi lăsat pe o insulă, pot spune că de acum încolo, timp de 50 de ani, eu o să supraviețuiesc, nu garantez pentru ceilalți!”

Citește și De ce nu a mers Gabriella Nastas la Survivor România: “A fost un impediment”. Ce spune despre legătura cu Kamara VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *