De ce nu a mers Gabriella Nastas la Survivor România: “A fost un impediment”. Ce spune despre legătura cu Kamara VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri surprinzătoare

Gabriella Nastas l-a sprijinit pe Kamara și i-a fost alături în momentele în care artistul a participat la Survivor România. Totuși, frumoasa cântăreață își dorește să își depășească limitele în show-ul din Republica Dominicană, mai ales pentru că s-a confruntat cu anumite probleme atunci când a mers la probe. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a explicat de ce nu a făcut parte dintre Faimoși anul trecut, oferind, în același timp, detalii despre legătura cu starul de la “Alb Negru”.

Gabriella Nastas, despre Survivor și legătura pe care o are cu Kamara

Gabriella Nastas ne-a vorbit despre cum vede relațiile, explicând că anumite valori sunt mai importante ca actele care leagă două persoane. Totuși, în cazul în care o să îmbrace rochia de mireasă, cântăreața o să prefere o piesă roz sau neagră, nu albă:

“Nu, nu mi s-a schimbat părerea, a rămas aceeași. Îmi doresc o relație care să nu fie bazată neapărat pe niște acte. Valorile pe care le am împreună cu partenerul și le aducem împreună în relația pe care o avem sunt importante. Nu neg faptul că poate, la un moment dat, o să mă îmbrac într-o rochie de mireasă. Posibil să nu fie albă, poate roz, poate neagră.”

Ce spune despre legătura cu Kamara

Întrebată despre ce se întâmplă între ea și Kamara, Gabriella Nastas a dezvăluit:

“Păi ce să fie? Ce ați știut și până acum! Dacă o să vină un moment în care o să simțim că vrem să declarăm ceva sau să expunem ceva mai mult decât ceea ce este între noi, cu siguranță o să o facem. Momentan, eu mă înțeleg foarte bine cu Kamara pe plan profesional pentru că lucrăm încă de la începuturile mele. El a fost și este omul care m-a sprijinit în tot ce am făcut. Atunci, fiind ca un stâlp și ca un mentor pentru mine, e absolut normal să mă vedeți cu el pe la evenimente sau emisiuni. Cu siguranță, oamenii își fac impresii, dar atâta timp cât noi nu am declarat nimic, lumea nu are nicio certitudine, dacă există ceva sau nu. Dacă o să simțim că este nevoie să declarăm ceva la un moment dat, cu siguranță o să o facem.”

Citește și Cum a reușit cântăreața Gabriella Nastas să slăbească 35 de kilograme. Ce i s-a zis la un casting a schimbat-o pentru totdeauna: “M-a jignit mult” VIDEO EXCLUSIV

Își dorește să meargă la Survivor România

De asemenea, Gabriella Nastas ne-a mărturisit că, anul trecut, a mers la probe pentru a participa la Survivor România, însă o problemă legată de acte a ținut-o departe de show. Cu toate acestea, ea speră să ajungă în Republica Dominicană și să demonstreze că este o luptătoare:

“Kamara este, prin definiție, un luptător. Eram convinsă că o să vină acasă cu trofeul, au intervenit niște probleme de sănătate, dar dacă o să se facă un All Stars, cu siguranță pleacă din nou. Poate că la anul plec și eu! Sunt foarte entuziasmată de această experiență, mi-aș dori să o trăiesc, să vedem cum se așează astrele. Îmi doresc foarte mult, am fost și anul trecut la probe. Aveam o problemă cu actele, venind din Republica Moldova, nu aveam actele românești gata. A fost un impediment pentru mine! Poate că, la anul, se întâmplă o minune! Îmi doresc să trăiesc această experiență!”

Citește și Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor și cu cine a rămas Leon cât timp el a fost plecat. ”A fost un moment foarte frumos!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *