Cum a reușit cântăreața Gabriella Nastas să slăbească 35 de kilograme. Ce i s-a zis la un casting a schimbat-o pentru totdeauna: “M-a jignit mult” VIDEO EXCLUSIV

Gabriella Nastas și-a făcut propriul regim alimentar de slăbit
Cum a reușit cântăreața Gabriella Nastas să slăbească 35 de kilograme. Ce i s-a zis la un casting a schimbat-o pentru totdeauna: “M-a jignit mult” VIDEO EXCLUSIV

Gabriella Nastas, superba solistă originară din Republica Moldova,  a slăbit 35 de kilograme și se află într-o formă de milioane! Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a descoperit că avea o problemă hormonală. În cele din urmă, ea și-a făcut propriul regim alimentar pentru a ajunge la silueta pe care o visa. Cu toate acestea, un casting i-a schimbat viața pentru totdeauna, căci persoanele care se aflau în juriul i-au spus că nu poate să ajungă pe scenă din cauza kilogramelor în plus.

Gabriella Nastas: “Mi-am făcut propriul regim alimentar, după care am reușit să slăbesc cele 35 de kilograme”

În urmă cu doar câțiva ani, artista a participat la un casting, iar ce i s-a zis acolo a ambiționat-o pentru a slăbi. Aceasta duce de doi ani un stil de viață vegan, însă a punctat că nu acest lucru a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Pentru cei care nu știu, Gabriella Nastas e o cântăreața din Republica Moldova, stabilită în România. I se mai spune Megan Fox de România. O vreme s-a zvonit că are o relație cu Kamara, însă a spus că sunt prieteni foarte buni, fără a confirma sau infirma noua legătură.

De curând, Gabriella Nastas a lansat și un videoclip în care apare într-un mod senzual.

Câte kilograme ai slăbit?

Gabriella Nastas: 35.

Nu ai rămas cu surplus de piele?

Gabriella Nastas: Dacă slăbești sănătos, atunci, cu siguranță, corpul nu va suferi atât de multe schimbări, la fel cum ar putea să se întâmple în cazul în care am slăbi nesănătos. În cazul meu, a fost o etapă interesantă și de descoperire a propriului organism. Sinceră să fiu, eu am încercat să merg și la nutritionist, la dietolog și la medici, lucru care nu m-a ajutat. Într-un final, am încercat să studiez nutriție, să învăț multe lucruri interesante și să descopăr ce ar putea să mă ajute.

Mă întrebam mereu ce nu funcționează la mine. Mi-am dat seama că, de fapt, eu aveam și o problemă hormonală și alimentația mea era una groaznică, dacă pot să spun așa. Mi-am făcut propriul regim alimentar, după care am reușit să slăbesc cele 35 de kilograme. După cum puteți să vedeți, sunt într-o formă bună, având în vedere că am avut 85 de kilograme.

Ce a pățit la filmarea unui videoclip: “M-am trezit cu o alergie de toată frumusețea”

Ce nu mai mănânci?

Gabriella Nastas: Am realizat foarte târziu, mai exact acum 2 ani, că aveam intoleranță la anumite alimente și nu știam acest lucru. De aproape 2 ani sunt și vegană, dar nu am slăbit datorită veganismului, deci, să ne înțelegem, am slăbit și după am devenit vegană. Am descoperit că aveam o intoleranță la tot ce înseamnă lactate și gluten. În urmă cu 3 săptămâni am lansat un clip pentru noua piesă și la filmări regizorul a adus un tort plin cu cremă, acadele, tot felul de chestii delicioase.

A trebuit, într-un moment, să gust din acel tort. Ei neștiind că eu sunt vegană și fiind aproape de 12 noaptea, nu s-a mai dus nimeni să cumpere un tort vegan. Am gustat din el și m-am trezit cu o alergie de toată frumusețea la nici măcar 2 ore de la momentul în care am mâncat. După asta a trebuit, timp de 2 săptămâni, să amânăm și lansarea. Nu puteam să ies din casă cu toate semnele pe care le aveam pe tot corpul, a trebuit să stau pe tratament.

Cum a reusit Gabriella Nastas sa slabeasca 35 de kilograme 2
Gabriella Nastas

Ce i s-a zis la un casting

Apropo de videoclipul piesei tale, ai apărut într-un mod mai senzual. A fost vorba de faptul că ai slăbit și ai vrut să te arăți?

Gabriella Nastas: Nu. Povestea cu slăbitul are ceva ani. Eu de la 15 ani am adăugat multe kilograme, până la 22, după care, în cam vreo 2 ani, am fost în perioada aceasta de luptă cu kilogramele în plus. Cam atunci m-am și lansat în industria muzicală. Eu vin din Republica Moldova, nu sunt din România. A durat puțin până mi-am luat și cetățenia ca să mă pot stabili aici. De 2 ani am semnat un contract cu o casă de discuri și atunci am început să lansăm. Nu prea are legătură cu faptul că am slăbit și am zis că mă lansez după. Dar pot să fac o mică paranteză. A fost un mare factor care m-a determinat să slăbesc.

Am fost acum câțiva ani la un casting, iar cei din juriu mi-au spus: “Drăguța noastră, cânți foarte bine, dar felul în care arăți nu te va ajuta să ajungi pe scenă.” Sinceră să fiu, m-a jignit mult chestia asta atunci, dar, recunosc, a fost cel mai mare imbold pe care aș fi putut să îl am vreodată. Din momentul respectiv, mi-am promis că o să slăbesc și o să ajung în așa fel încât să nu mai zică nimeni vreodată că nu pot să ajung să fiu în fața ecranelor din cauza kilogramelor în plus. Și, înainte de toate, e vorba despre sănătate.

Citește și: Cea mai mare teamă a cântăreței Ana Baniciu: „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu”. De 9 ani se luptă să-și depășească această frică VIDEO EXCLUSIV

„Aveam o problemă despre care habar nu aveam”

Trăim într-o țară liberă și toată lumea, indiferent de cum arată, dacă este plină de talent, ar trebui să urce pe scenă.

Gabriella Nastas: Ai mare dreptate, însă eu tind să cred, în continuare, că talentul este cel care ar trebui să stea în fața tuturor obstacolelor. Dar, din păcate, m-am lovit de atât de multe ori de niște bariere pe care, dacă este după mine, nu le înțeleg. Până la urmă, fiecare face ce vrea cu corpul lui și dacă se simte bine în pielea lui, atunci e OK, adică de ce ar trebui să judecăm pe cineva după felul în care arată?

Mi se pare o jignire la adresa unei persoane pentru că Dumnezeu te-a creat într-un fel anume pentru a fi special. Dacă vrei să slăbești, asta este partea a doua. Dar poate există o problemă de sănătate, cum a fost și cazul meu. Aveam o problemă hormonală despre care habar nu aveam.

Cum a reusit Gabriella Nastas sa slabeasca 35 de kilograme 2
Gabriella Nastas se laudă acum cu o siluetă de invidiat

“Eu vin dintr-o familie unde educația a fost pe primul loc”

Totuși, nu ți-a trebuit curaj ca să apari într-un mod senzual într-un videoclip? Ce ți-au spus apropiații?

Gabriella Nastas: Ce să zic, am mers pe mâna regizorului, dacă el a hotărât să fie așa, eu nu am avut nicio problemă. Sunt foarte deschisă și nu am neapărat niște bariere. Acum nu apar în pielea goală sau ceva. Dacă te referi la faza cu pepene roșu, am tăiat multe cadre de acolo. Culmea a fost că nu am avut niciun comentariu negativ. În schimb, când am vorbit cu ai mei, m-au luat pe sus: “Nu ai cum! Nu ai cum să apari așa!”.

A trebuit să le trimit tot felul de videoclip-uri în care apar artistele într-un fel anume ca să înțeleagă că nu e chiar atât de rău cum credeau ei. Eu vin dintr-o familie unde educația a fost pe primul loc. Sinceră să fiu, și mie mi-a luat mult timp să trec peste niște frustrări pe care le-am adunat sau peste niște bariere legate de educație. Până la urmă, eu sper că nu s-au supărat chiar atât de tare. Important este că piesa merge bine.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.