Talentul ascuns al Ronei Hartner. Artista a mărturisit tot: “Creată special de mine” EXCLUSIV

Superba rochie neagră a purtat-o în filmul „Les ailes brulees”

Rona Hartner se numără printre artistele cameleonice care reușesc să surprindă la fiecare apariție prin stilul vestimentar și accesorizare. Cu toate acestea, actrița mărturisește că nu este o dependentă a shopping-ului și că preferă să-și creeze singură ținutele, ba chiar crede în ideea de sustenabilitate și nu are nici cea mai mică problemă să poarte o piesă vestimentară de mai multe ori. Rona Hartner a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că are în garderobă și piese purtate acum 10 sau 15 ani.

În ce a preferat Rona Hartner să-și investească banii

De-a lungul timpului, banii pe care Rona Hartner i-a câștigat din muzică și din actorie a preferat să-i investească în imobiliare și în educația fiicei sale decât în haine și în accesorii. Asta nu înseamnă însă că dressingul artistei este unul modest, ci doar că Rona preferă să ruleze și să combine piesele vestimentare astfel încât mereu să pară că poartă ceva nou. Pe lângă talentul în muzică și în actorie, Rona Hartner are talent și atunci când vine vorba de creat haine. Nu duce acest lucru la nivel profesionist, ci doar în interes propriu.

Pe Rona Hartner am întâlnit-o zilele trecute la evenimentul de lansare a celei mai recente melodii cântată de Ruby în colaborare cu Alex Velea, într-un outffit all black, total diferit față de ce ne-a obișnuit până acum.

„Ruby mi-a cerut să o facem lată, în seara asta să fie look darkish, așa că mai Rumburac decât atât nu am putut să mă fac. Am jucat jocul. Am toată considerația și tot respectul pentru Ruby și nu putea ea să-mi ceară dress code negru tenebros și eu să încep să vin cu rochiță cu flori. Eu nu sunt cu negrul, tocmai de aceea în seara asta am o geantă cu Sfânta Inimă a lui Iisus pe care am făcut-o expres ca să se vadă că nu sunt chiar așa „întunecată””, a povestit Rona pentru EGO.ro, completând că rochia pe care o purta a fost creată special pentru un film franțuzesc în care a jucat în urmă cu 13 ani.

„Această rochie am avut-o într-un film. Deci este rochia mea dintr-un film și este și creată de mine. Îmi vine bine și chiar am făcut-o în 2009. Țin minte exact pentru ce film a fost: „Les ailes brulees” (n.r Aripile arse). Este un film pe care l-am făcut cu o regizoare, Mathilde Laconche, și eram îmbrăcată cu acest costum”.

Ce spune despre Ruby: ”Eu am fost mentorul ei, la 16 ani, când m-am dus la ea la liceu”

În momentul de față, Rona petrece mai mult timp în România, fiind implicată în tot soiul de proiecte. Pe lângă „Te cunosc de undeva”, show la care a început filmările, Rona speră să aibă colaborări muzicale cu diverși artiști din România, în special cu Ruby pe care o cunoaște încă de când era o adolescentă.

„Pe Ruby o știu de la 16 ani. Eu am fost mentorul ei, la 16 ani, când m-am dus la ea la liceu. Eu eram deja în Gadjo Dilo, aveam 25-26 ani. Atunci a venit așa o fetiță dintr-o clasă de engleză și m-a întrebat ce trebuie să facă pentru a reuși în meseria asta. I-am zis doar că trebuie să muncească foarte bine. Peste ani mi-a spus că a făcut exact ce i-am spus eu atunci. Într-adevăr ea muncește și „rupe”, creează piese după piese. Mi-ar plăcea mult să cânt cu ea. Ar fi genial”, a mai povestit artista.

Pregătește un adevărat spectacol la Sala Palatului

Însă, cea mai mare preocupare în clipa de față este organizarea unui spectacol aniversar la Sala Palatului, pentru a celebra 32 de ani de activitate, dar și trecerea la un alt nivel al carierei sale.

„Lucrez la albumul „Eternity” și pregătesc ceva la Sala Palatului. Este un album de maturitate despre credința mea. La 50 de ani și 32 de ani meserie pot spune că am ajuns la maturitate. Așa că la anul voi celebra chestia asta pe scenă în România. Aștept pe toată lumea la Sala Palatului cu proiectul „Eternity”, a mai povestit Rona pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.