Ce spune Raluka despre cei care ”fură” hit-ul „Lasă-mă să te…”. „Există niște reguli atunci când se lansează o piesă” VIDEO EXCLUSIV

Melodia lansată de cei doi artiști a ajuns în atenția tuturor
Ce spune Raluka despre cei care ”fură” hit-ul Lasă-mă să te.... Există niște reguli atunci când se lansează o piesă VIDEO EXCLUSIV

Cea mai recentă colaborare dintre Raluka și Connect-R s-a bucurat de un succes răsunător. Piesa „Lasă-mă să te…”, lansată de cei doi, a intrat repede în grațiilor fanilor, dar și în atenția altor artiști din România. Ce spune Raluka despre cei care fură” hit-ul „Lasă-mă să te…” și cum ar trebui să procedeze cei care doresc să o preia, puteți afla în cadrul interviului pe care artista ni le-a acordat în exclusivitate. Ea a oferit detalii și despre cei care au vrut să monetizeze piesa “Lasă-mă să te…”, fără să aibă acordul lui Connect-R sau al său.

Raluka: “Mă îmbrac cu ceva mai larg și nu își dă seama nimeni!”

Raluka are o siluetă frumoasă, pe care o păstrează de ani de zile, menținându-se în formă. Totuși, contrar așteptărilor, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a mai mers la sală de 3 ani. Cu toate acestea, ea are anumite secrete pentru a avea un trup frumos, dar și câteva trucuri pentru a ascunde anumite imperfecțiuni.

Atunci când nu se simte în formă, vedeta îmbracă haine mai largi pentru a nu pune accentul pe siluetă. De asemenea, ea maschează și “burtica”:

“N-am mai fost la sală de vreo 3 ani, doar că am o genă care mă ajută și mai am și grijă la alimentație. Am grijă atunci când mi se pare că îmi ies din formă mai mult decât trebuie. Atunci când se întâmplă acest lucru, mă îmbrac cu ceva mai larg și nu își dă seama nimeni. În jos e o burtică, doar că o maschez cu pantaloni mai largi. Facem ceva!”

Citește și Cine este bărbatul cu care se iubește Raluka. “Nu-i ușor cu mine”. Este o diferență de 20 de ani între ei

Ce spune despre piesa pe care a lansat-o alături de Connect-R

Vedeta, care a urcat alături de Connect-R pe scenă la concertul dat de ziua lui, ne-a vorbit despre piesa pe care a lansat-o alături de artist. Aceasta se aștepta ca melodia să devină instant un hit, mai ales după ce s-a filmat videoclip-ul:

“Mă așteptam. (n.r. ca piesa să fie hit) În momentul în care am înregistrat vocile și am arătat piesa mai multor persoane, prietenilor, oamenilor care nu au treabă cu muzica, nu fac asta în fiecare zi, toți au fost uimiți. Le-a plăcut foarte tare piesa. La video, când am filmat, a fost una dintre piesele la care nu s-a plictisit nimeni. La videoclip o asculți 24 de ore, se filmează fiecare cadru de 10 ori. Nu s-a plictisit nimeni, din contră. Toată echipa, de la make-up, hairstyling, îmi cerea piesa: “Te rog, nu ne dai și nouă piesa?”. Noi am filmat-o cu mult timp înainte să o lansăm. Știam cumva că o să fie hit mare.”

Citește și Ce plănuiește să facă Misha, alături de fiica sa și a lui Connect-R: „Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce îi face Maya, la doar 9 ani VIDEO EXCLUSIV

“Există niște reguli atunci când se lansează o piesă!”

Mulți artiști au făcut cover-uri după piesa lansată de cei doi, pe care nu le-au monetizat. Totuși, o artistă a urcat un astfel de cover pe YouTube, iar internauții au reacționat imediat, totul transformându-se într-un scandal. Ulterior, Connect-R și-a spus părerea într-un podcast, explicând că respectiva cântăreață nu a avut acordul său pentru acest demers.

”O artistă din zona manelelor a luat piesa aceasta ca să o facă cover și a urcat-o pe Youtube. Problema a fost așa, că noi nu am dat acordul. Ea a scris, eu am văzut mesajul, i-am spus că nu se poate și totuși a făcut pasul acesta. Pe de-o parte, eu m-am bucurat mult când muzicanții și-au preluat melodia să o cânte la nunți, este minunat, mă onorează. Dar alta e când tu vrei să faci niște cașcaval și ți-o monetizezi pe canalul tău, fără să ceri acordul meu.”, a spus Connect-R, în cadrul podcastului moderat de Speak.

Citește și Vedeta cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu s-a sfiit să facă aceste mărturisiri: „E o chimie acolo” VIDEO EXCLUSIV

Întrebată ce părere are despre acest lucru, Raluka a punctat că există niște reguli atunci când se lansează o melodie, care trebuie să fie respectate:

“Una este să furăm drepturile artistului și alta este să se facă cover-uri. Niște cover-uri pe care nu le monetizează nimeni bănuiesc că nu sunt o problemă. Nu cred că el a zis că se supără pentru că l-am și întrebat atunci: “Ai zis cumva că te-ai supărat?”. Mi-a zis: “Nu, sora mea, nu am zis niciodată că m-am supărat!”. Doar că există niște reguli atunci când se lansează o piesă. Există un plan de lansare a unui artist, în care, dacă intervin alți terți, se sesizează conducerea care bagă bani în piesă. Despre asta a fost vorba. Dar, în niciun caz, nu a fost vorba de o supărare. Nu s-a supărat nimeni, nouă ne-a plăcut să vedem atâtea variante ale acestei piese. Ne-au plăcut chiar toate!”

Citește și Connect-R dă marea lovitură: „Sunt al doilea după Ronaldo”. În ce afacere a ales să se lanseze: „Este prima colecție din România care aduce ceva consistent” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
”Tradus” de Livia cu Spike, Bordea vrea să-i ia în ”piept” pe amândoi! Îi caută...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată, la 43 de ani, după 4 copii / FOTO 'Vreau...
Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000,...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *