Ce spune Silviu Țolu, logodnicul prezentatoarei Lili Sandu, despre mărirea familiei. “Cred că mi-ar mai plăcea un copil” VIDEO EXCLUSIV

Declarații surprinzătoare

Silviu Țolu și Lili Sandu formează un cuplu de foarte mult timp, având una dintre cele mai frumoase relații din showbiz-ul românesc. Cei doi se bucură de un fiu superb, Thomas Jay. Totuși, mulți se întreabă dacă aceștia se gândesc să își mărească familia, astfel că partenerul prezentatoarei TV ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre acest subiect.

Silviu Țolu: “Cred că ar fi destul de dificil să avem acum încă un copil, dar, nu știu, așa ca idee, mi-ar plăcea”

Silviu Țolu și Lili Sandu trăiesc o poveste de iubire superbă, iar Thomas Jay le face fiecare zi mai frumoasă. Totuși, la fel ca și alți părinți, cei doi încearcă să jongleze cu timpul petrecut cu micuțul și carierele pe care le au:

“A mai crescut, ne înțelegem cu el, e foarte frumos, e un copil extraordinar, dar este și dificil, așa cum este când ai un copil mic. Cred că toți părinții trec prin genul acesta de experiență. Este dificil pentru că tot timpul îți este dedicat copilului și încerci, din când în când, să mai ai timp și pentru tine. Viața cu un copil este foarte frumoasă, în general, dar normal, mai sunt momente în care vrei fie să fii singur, fie să petreci timp cu soția sau cu soțul.”

Silviu Țolu, dezvăluiri despre familia sa

Pe Silviu Țolu l-am întâlnit la lansarea unui nou parfum, deținut de un brand extrem de cunoscut. Atunci când vine vorba despre al doilea copil, el ne-a explicat că i-ar plăcea ideea de a deveni tătic pentru a doua oară, însă, în acest moment, ar fi cam dificil:

“Au fost gândurile acestea, îți dai seama. (n.r. că și-ar dori o fetiță) Cred că mi-ar mai plăcea un copil, dar în acest moment este destul de dificil și încercăm să gestionăm cum putem, mai ales având în vedere ce face Lili, ce fac eu. Cred că ar fi destul de dificil să avem acum încă un copil, dar, nu știu, așa ca idee, mi-ar plăcea. Înainte să aflăm, pe mine nu m-a interesat dacă va fi băiat sau fată. Dacă e băiat, cu atât mai bine, recunosc că m-am bucurat, dar nu m-aș fi supărat dacă era fată, în niciun caz.”

Citește și Lili Sandu a dezvăluit secretul siluetei ei. La ce aliment a renunțat definitiv. La 43 de ani arată ca la 20

Nu s-au confruntat cu gelozia, chiar dacă au mulți fani

Nu este un secret faptul că atât Silviu Țolu, cât și Lili Sandu, se bucură de foarte mulți fani. Totuși, cei doi nu s-au luptat cu gelozia, chiar dacă primesc numeroase mesaje de la admiratori:

“Nu prea. (n.r. nu s-au luptat cu gelozia) Niciunul nu am dat curs mesajelor private sau comentariilor și atunci cred că s-a creat multă încredere în ceea ce privește treaba asta.”

Ce spune despre micuțul lor: “A mai văzut-o pe Lili la televizor”

De asemenea, cei doi l-au obișnuit deja pe băiețelul lor cu faptul că sunt cunoscuți. Thomas Jay a mai văzut-o, din când în când, pe mămica lui superbă la televizor:

“Noi suntem deja foarte deschiși cu el, el a mai văzut-o pe Lili la televizor, o vede când are ocazia. Încercăm să limităm treaba aceasta cu televizorul. Dar încercăm să fim foarte deschiși, e ceva absolut normal, facem niște lucruri normale, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor acum, am un job normal și nu este nimic rău în asta.”

Ce spune despre o reîntoarcere în lumina reflectoarelor

Cât despre o reîntoarcere în lumina reflectoarelor, Silviu Țolu ne-a mărturisit că nu se gândește prea mult la acest aspect, ținând cont că este extrem de mulțumit cu tot ce face în acest moment:

“Am învățat, mai ales de când am copil, dar și înainte de asta, să mă bucur de prezent și să încerc să fac ce pot mai bine și ce pot mai bun cu ce am în momentul acesta. Nu mă mai gândesc așa mult la ce o să fie peste 2, 5, 10 ani. Momentan, sunt mulțumit cu situația actuală și merg mai departe așa.”

Video: Daniel Bălan

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *