Ce spune tatăl Andrei despre Cătălin Măruță, chiar de ziua de naștere a artistei: „E soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții” EXCLUSIV

”Andra și-a câștigat primii bănuți din muzică la vârsta de 10 ani!”
Ce spune tatăl Andrei despre Cătălin Măruță, chiar de ziua de naștere a artistei: E soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții EXCLUSIV

Andra, una dintre cele mai bune voci ale României, a împlinit astăzi 36 de ani. La ceas aniversar, tatăl ei, solistul Alexandru Mihai, care i-a îndrumat în copilărie primii pași spre muzică, iar mai apoi i-a fost un real sprijin în ascensiunea pe plan artistic, ne-a oferit un interviu sincer, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Astfel, am aflat cam ce cadouri îi plăceau artistei, când a câștigat primii bănuți de buzunar, ca solistă, dar și cum este, cu adevărat, căsnicia ei cu Cătălin Măruță, vedeta PRO TV.

Ce daruri voia Andra, în copilărie, de ziua ei: ”Îi plăceau mult rochițele, hăinuțele”

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, ne-a spus, cu regret, că azi nu va reuși să fie alături de celebra lui fiică, la ceas aniversar, dar că va recupera aceste clipe minunate în curând. El ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce daruri i-au plăcut dintotdeauna Andrei:

”Astăzi, din păcate, nu petrec alături de fiica mea dragă, am niște probleme de rezolvat la Cluj, dar vom petrece după aceea. În copilărie, ei îi plăceau foarte mult rochițele, hăinuțele, asta își dorea mereu de ziua ei. Dar și acum eu și soția mea îi mai cumpărăm lucrușoare, dar nu haine de scenă, pe acelea și le alege ea, ci d-astea de casă, mai ușoare, de stat prin casă”.

Când a câștigat Andra primii bani din muzică: ”De la vârsta de 10 ani!”

Întrebat de reporterii Ego.ro când și-a câștigat Andra primii bănuți de buzunar, tatăl solistei susține că încă de mică a avut lipici la public:

”Andra a făcut primii bani de la vârsta de 10 ani, venea cu mine la evenimente, și eu sunt solist. Pe atunci, se organizau de la ora 14.00 la 21.00, mă putea însoți. O mai puneam să facă un program, cânta muzică populară, dar și ușoară, amândouă, în egală măsură. Între noi a fost mereu o chimie teribilă, a moștenit de la mine ambiția și curajul”.

Andra și tatăl ei
Andra și tatăl ei

”Andrei i s-a propus să cânte muzică de petrecere, pentru bani mulți, dar eu am vrut să devină o artistă adevărată”

Solistul Alexandru Mihai ne-a vorbit, cu acest prilej, și despre marea lui ambiție ca Andra să nu rămână o solistă de nunți și de petreceri, așa cum i se propusese, pe bani mulți, ci să devină o artistă în adevăratul sens al cuvântului:

”Andra poate cânta toate genurile muzicale, i s-a propus să cânte muzică de petrecere, pentru bani mulți, dar mai potrivită este însă acolo unde am dus-o eu, la muzică ușoară. Mi-am dorit ca fiica mea să fie o artistă adevărată. A ajuns unde ne-am propus, dar am avut și cu ce și cu cine, căci am avut material. Ea a moștenit pasiunea pentru muzică de la mine, dar și fratele ei este un talentat cântăreț de muzică populară”.

Ce spune despre căsnicia Andrei cu Cătălin Măruță: ”Au avut și modele, din casele părinților”

Referitor la căsnicia fiicei lui cu vestitul prezentator PRO TV Cătălin Măruță, acesta are numai cuvinte de laudă, considerând că Andra a făcut o alegere foarte bună. La întrebarea noastră, ”A găsit Andra soțul perfect?”, Alexandru Mihai ne-a mărturisit, cu sinceritate:

”Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”.

Andra si Catalin, azi, de ziua ei de nastere
Andra si Catalin, azi, de ziua ei de nastere

Tatăl Andrei este avocat, precum celebrul său ginere, Cătălin Măruță: ” Am zis să nu mor până nu fac Dreptul!”

Nu mulți știu, dar tatăl solistei de top a mai avut o altă mare ambiție, aceea de a deveni avocat. A absolvit Facultatea de Drept la vârsta de 62 de ani și susține că a fost un student conștiincios, care s-a prezentat la toate cursurile:

”Am absolvit Dreptul, în București, în 2019, la frecvență redusă. Mergeam la cursuri câte 3 zile pe săptămână, am fost și la seminarii. Și Cătălin Măruță e avocat, dar el a absolvit Dreptul mai de mult timp. Trecusem prin toate școlile, și printr-un liceu și o postliceală și am zis să nu mor până nu fac și Dreptul. Aveam înclinație, mă ocupam de contractele Andrei. Pe plan profesional, fiul și nora mea mai au concerte, iar în ceea ce mă privește, ca solist, încă mă gândesc ce proiect să realizez!”.

Andra și tatăl ei
Andra și tatăl ei

Ce spune Andra, azi, de ziua ei: ”Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu!”

Andra a postat, azi, în dreptul fotografiei cu Cătălin Măruță, care i-a dăruit un delicios tort, un mesaj pe contul ei de Facebook: ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunt recunoscătoare pentru oamenii din jurul meu, dar și pentru prietenii mei din online care mă susțin necondiționat! Fie ca urările să vi se întoarcă și vouă! Vă iubesc!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *