Tatăl Andrei în lacrimi. Niciodată nu a fost atât de emoționat. Ce a făcut fiica lui pe scenă

Imagini emoționante cu tatăl Andrei
Tatăl Andrei în lacrimi. Niciodată nu a fost atât de emoționat. Ce a făcut fiica lui pe scenă

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a fost surprins în lacrimi la cel mai recent concert al celebrei artiste. Bărbatul a fost alături de fiica lui încă de la începutul carierei sale și, inclusiv în prezent, merge la concertele ei. Emoțiile i se citesc mereu pe chip!

Tatăl Andrei in lacrimi la concertul artistei: “De când eram mică a fost mereu cu mine”

Alexandru Mihai, în vârstă de 65 de ani, a fost filmat în timp ce fredona alături de Andra una dintre piesele pe care ea le cânta pe scenă. Pe chipul tatălui Andrei se văd emoțiile și are și lacrimi în ochi.

“De când eram mică a fost mereu cu mine! Chiar dacă acum nu mai vine la fiecare concert, atunci când o face trăiește la maximum fiecare clipă! Te iubesc tata și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut pentru mine, ca eu să îmi îndeplinesc visul… ❤️🙏”, a scris Andra în dreptul filmulețului.

Andra
Andra

Câți frați are Andra și cu ce se ocupă fiecare: „M-am născut într-o familie frumoasă și bună”

Părinții Andrei mai au trei copii: Aura Claudia, Diana și Săndel. Dintre cei patru frați, Andra și Săndel cântă, Aura lucrează la un centru de înfrumusețare, iar Diana la un centru de bătrâni, scrie libertateapentrufemei.ro.

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, a absolvit în 2019, la vârsta de 62 de ani, Facultatea de drept a Universității Spiru Haret din București.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, sunt cuvintele Andrei despre familia în care s-a născut și a crescut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Cât câștigă Andra în urma unui concert

Reporterii Ego.ro au aflat onorariile artiștilor de top, dezvăluite de un mare impresar. Tarifele, după cum veți și putea observa, sunt total diferite. Cât câștigă Carla s Dreams, Andra și Smiley, la un show? Ei bine, pentru 45 de minute, Andra poate câștiga aproximativ 15 000 de euro.

”Ei sunt foarte bine cotați, în acest moment, au și 15.000 de euro, pentru un eveniment de 45 de minute. Au însă o echipă mare, uneori este nevoie și de cazare și de diurnă pentru masă și transport”, a dezvăluit pentru ego.ro Alin Oprea, solist și organizator de spectacole.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.