Ce spune Viviana Sposub despre nunta cu George Burcea. Vedeta a dat cărțile pe față, mulți au fost surprinși de răspunsul ei

Vedeta a apărut pe internet în rochie albă

Scris de: Daoud Andra

09 May. 2024

Viviana Sposub și-a pus pe jar fanii de pe internet, după ce a apărut în rochie de mireasă. Vedeta a recunoscut ce a făcut-o să cumpere această ținută, însă a precizat că nu este vorba despre rochia pe care o va îmbrăca în ziua cea mare. Cum arată șatena în rochia albă, care îi pune perfect în valoare silueta.

Viviana Sposub, primele imagini în rochie de mireasă

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de câțiva ani buni și mulți dintre fanii lor se așteaptă să facă pasul cel mare. Chiar dacă au trecut prin numeroase provocări în relație și chiar au stat o perioadă despărțiți, anul trecut, cei doi și-au dat seama că sunt suflete-pereche și s-au împăcat.

În prezent, cei doi se înțeleg de minune, iar fosta prezentatoare TV și-a pus fanii pe jar, după ce a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcată cu o rochie albă. Nu este pentru prima dată când iubita lui George Burcea probează o astfel de rochie. Ea a mai apărut în trecut la televizor, la un târg de nunți, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de prințesă. De data aceasta, a ales un model mult mai simplu.

Vezi și: De ce a plecat Viviana Sposub în America: „S-a scris că m-am dus pentru job-uri acolo, dar nu este adevărat!” Ce spune despre o revenire în televiziune VIDEO EXCLUSIV

”Recunosc, am luat această rochie de la secțiunea de mirese. Nu mă mărit nici anul ăsta, dar mi s-a părut rochia asta potrivită pentru mult mai multe ocazii. Se cambrează atât de frumos”, a spus ea, pe internet.

George Burcea a dat lovitura 10
George Burcea  și Viviana s-au împăcat la începutul anului

Ce spune despre copii

Viviana Sposub iubește copiii și îi place să petreacă timpul cu ei. Vedeta își dorește, la rândul său, să devină mamă, la momentul potrivit. Iubitul ei, actorul George Burcea, are două fetițe din mariajul cu Andreea Bălan, iar Viviana are o relație specială cu ele.

Vezi și: Imagini rare cu Viviana Sposub din copilărie. Cum arăta la 15 ani, fanii sunt uimiți

În urmă cu două luni, fosta prezentatoare a vorbit, într-un interviu, despre momentul când va avea copii. Partenera lui George Burcea a precizat că nu se grăbește, însă își dorește foarte mult să fie mamă.

”Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, a declarat Viviana Sposub, într-un interviu pentru revista Viva!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *