Ce studii a făcut Amna, după dorința tatălui său, de fapt: “Am ajuns la final tot cu povestea vieții mele!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune și despre fiul său

Amna se bucură de succes în industria muzicală și este pasionată de domeniul de activitate pe care l-a ales. Vedeta are grijă să își surprindă fanii cu piese inedite și fiecare concert este bine pus la punct. Cu toate acestea, în exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a dezvăluit că tatăl său avea alte planuri atunci când vine vorba despre drumul său profesional.

Ce studii a urmat Amna, de fapt

Amna s-a dedicat pasiunii pe care o avea încă de când era mică și a demonstrat că locul său este pe scenă! Vedeta se bucură de succes în domeniul muzical, însă, înainte să pornească pe propriul drum, aceasta a urmat studiile dorite de tatăl său. Totuși, ea nu regretă, căci acestea au ajutat-o să gestioneze altfel lucrurile pe care le trăiește acum:

“Ce vrea el! Vreau să trăiască propria lui viață, nu viața mea! Sunt foarte mulți părinți care trasează pe unde să calce copiii. Și tatăl meu a făcut asta! După ce am făcut o facultate pe care tata și-a dorit-o, un master pe care tata l-a dorit și mi l-a impus, am ajuns la final tot cu povestea vieții mele și anume muzica.

Nu le regret! M-au ajutat să aplic totul în munca mea! Marketing-ul este marketing, business-ul este business! Și muzica este un business pentru mine, nu am alt business! Am învățat să gestionez lucrurile altfel având aceste studii în spate!”

Ce pasiune are fiul său

De asemenea, Amna ne-a vorbit despre fiul său, David, care este pasionat de IT. După despărțirea de tatăl băiatului, cântăreața a reușit să devină și cea mai bună prietenă a copilului său, astfel că îl susține în tot ce face. David se află la vârsta preadolescenței, descoperind deja anumite domenii care îi fac plăcere:

“IT! Face școala de informatică în paralel cu școala de engleză! Îi place foarte tare! Face o dată pe săptămână câte două ore de programare și îi merge foarte bine!”

Citește și: Amna recunoaște că și-ar spiona fiul pentru siguranța lui și a ei. ”Tata cum credeți că a făcut toată adolescența mea?” VIDEO EXCLUSIV

Ce face pentru fiul ei

Într-un alt interviu Ego.ro, Amna vorbea despre regula pe care și-a impus-o pentru fiul său atunci când are concerte:

“Nu rămân la cazări și vin acasă noaptea. Doar dacă am la Satu Mare sau Oradea rămânem câteva ore și pornim! Oricum, drumurile sunt mult mai libere noaptea și preferăm să plecăm înainte cu o noapte ca să ajungem la timp și să ne odihnim pe timpul zilei.

Încercăm cât mai mult să stăm acasă! Dacă e aproape de București, întotdeauna plecăm acasă noaptea și ajung lângă copil! E un fapt real, oamenii din echipa mea și organizatorii de evenimente pot confirma, nu iau cazări! Prefer să plec la băiat!”

Citește și: Cine a investit enorm în cariera Amnei: “Îmi spunea să îi fac ziua mai frumoasă, căci muzica și vocea mea îl ajută!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *