Amna recunoaște că și-ar spiona fiul pentru siguranța lui și a ei. ”Tata cum credeți că a făcut toată adolescența mea?” VIDEO EXCLUSIV

”Ați văzut filmul ”Un socru de coșmar”? Ală sunt, dar varianta mamei”

Amna are o relație specială cu fiul ei, atât de specială încât recunoaște că uneori este exagerată, mai ales când vine vorba de siguranța lui David. Cântăreța mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-a gândit niciodată că va ajunge la vorbele tatălui ei și că își va schimba complet percepția în clipa când va deveni mamă.

”Am învățat de la cei mai buni”

După separarea de tatăl fiului ei, Amna a devenit parcă și mai protectivă cu David, mai ales în ultimii ani și mai ales la văzul știrilor care apar cu și despre adolescenți. Este conștientă însă de faptul că nu îl poate răsfăța prea mult sau cel puțin nu atât de mult pe cât și-ar dori, însă chiar dacă este dispusă ca la un moment dat să îl lase mai liber, nu crede că acel moment va veni prea curând.

”Îl las, da. Reveniți-vă oameni buni. Dacă spun acum ”DA” și mă vedeți că ”NU” vă rog să îmi scrieți atunci și să-mi ziceți că m-am senilizat, că am zis una și fac alta. Deci eu acum, când nu este momentul să plece, eu mă simt puternică. Sinceră să fiu. O parte a creierului spune să fiu lucidă și îi spun: du-te mamă. Acum, că m-oi muta și eu în aceeași țară, ce poți să faci? Nu o să mai meargă muzica, probabil o să mă doară și pe mine coloana”, ne-a povestit amuzată artista.

Citește și: Ce a făcut fiul Amnei în timpul unui concert de-al artistei. ”Mămicile au început să râdă” VIDEO EXCLUSIV

Peste câteva zile David pleacă în prima lui tabără cu școala, lucru care o bucură pe artistă, dar în același timp o și îngrijorează într-o oarecare măsură. Așa că, mai în glumă, mai în serios, Amna recunoaște că sunt foarte mari  posibilitățile ca fiul ei să se trezească  cu ea pe cap.

”Pleacă într-o tabără și mi-a zis, că știe că eu cânt acolo foarte des, la complexul respectiv de la munte, că să nu mă prindă că vin. Este visul meu să intre concertul atunci în aprilie. Este prima lui tabără. Acolo la complex sunt niște animăluțe din alea mari și nu știi cine este sub costumul ăla. Nu ar fi exclus să mă găsiți pe mine. Ce? Eram și eu pe la party. Mă și imaginez ascunsă în unul dintre costume și cum îi zic că de ce nu și-a schimbat tricoul sau mai știu eu ce”, a completat artista.

Amna repetă tot ce a trăit cu părinții ei

Culmea este că pe când se afla la vârsta fiului ei, iar părinții încercau să o monitorizeze sau măcar să se asigure că totul este sub control, Amnei i se părea totul mai mult decât exagerat și jura că nu o să facă același lucru în momentul în care va deveni mamă. Între timp lucrurile s-au schimbat și acum face fix același lucru.

”Ați văzut filmul ”Un socru de coșmar”? Ală sunt, dar varianta mamei. Glumesc. Oricum nu sunt concerte în perioada asta și atunci măcar să-mi ocup timpul. Glumesc. Sincer chiar glumesc. O să-l las, mai ales că este băiat, este bărbat, se transformă, trebuie să aibă încredere în el, să știe că are siguranță, iar mai departe cum o mai vrea și Dumnezeu. Dar mie îmi place să fac foarte mult mișto pe tema asta, că mă duc prin boscheți, stau acolo și-l urmăresc”, a spus artista încercând parcă să se convingă singură că nu va fi copia fidelă a tatălui ei.

Citește și: Amna a rămas cu sechele după participarea la Bravo, ai stil! „Chiar a fost un șoc și pentru mine” EXCLUSIV

Artista recunoaște însă că aceste lucruri se întâmplau când ea era deja o adolescentă, iar pericolele și tentațiile erau mult mai mari, însă este de părere că totul trebuie luat prevenit. Așa că nu vrea să aștepte până David ajunge adolescent ca să ia toate măsurile de siguranță.

”Am învățat de la cei mai buni. Tata cum credeți că a făcut toată adolescența mea? La 20 și ceva de ani era tata în boscheți după mine. Îmi mai și făcea cu mâna. Când îl vedeam nu îmi venea să cred că mi se întâmplă mie. Sau când mă duceam la vreun bairam venea după mine și mă întreba dacă mai stau. Îmi repeta mereu că o să înțeleg și eu când o să fiu părinte. Doamne, n-a trecut mult și uite că înțeleg”, a mai completat Amna pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *