Motivul pentru care Amna cântă de Revelion: „Trebuie să ai rezerve!”. Artista nu s-a sfiit să facă această mărturisire VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre fiul ei

Unii artiști aleg să petreacă sărbătorile în liniște, alături de familie, să plece în vacanță sau să urce pe scenă. Amna se află printre cei care o să susțină un concert de Revelion. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există un motiv pentru care alege să aibă spectacole în această perioadă, iar totul are legătură cu fiul ei, David.

Amna, despre motivul pentru care lucrează de sărbători

Nu este un secret faptul că Amna este extrem de muncitoare și se împarte între viața profesională și latura de mămică. Vedeta a explicat că alege să cânte de sărbători pentru că, fiind mamă singură, este nevoită să aibă rezerve financiare pentru a se asigura că fiul ei primește tot ce este mai bun:

„Da! (n.r. lucrează de Crăciun sau Revelion) O să spun și de ce. Sunt o mamă singură și în ianuarie, februarie, martie, aprilie chiar, după cum știți toți, nu cântăm! Trebuie să ai rezerve ca să poți să susții familia, despre asta este vorba! Exact ca o furnicuță trebuie să fii!

Ori ești ca un greiere, ori vrei să fii furnicuță, depinde ce îți place! Mie îmi place să fiu furnicuță! Nu există altă variantă! Nu este vorba că ești singura sau ești cu cineva, cred că toate femeile muncesc!

Femeile sunt luptătoare, iar eu sunt mândră că suntem așa! Mi se pare că ne-am dezvoltat frumos și ne respectăm, ne iubim, ne ajutăm, ne susținem. Am avut foarte multe contracte cu femei! Au fost femei care mi-au dat contracte, iar eu dau, la rândul meu, recomandări către alte femei. Mi se pare extraordinar!”

Citește și Regula peste care nu trece Amna cu fiul ei: “Sunt convinsă că o să mă coste foarte mult!”. Gestul său e incredibil VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a spus fiul ei, David

De asemenea, Amna ne-a dezvăluit că fiul ei, David, în vârstă de 9 ani, începe să se gândească la o carieră în industria muzicală. Micuțul nu a vrut până acum să cânte pe scenă alături de mama lui, însă gândirea i s-a schimbat și, în prezent, își dorește să facă din ce în ce mai multe lucruri, chiar dacă se află la o vârstă fragedă:

„Dacă vrea să vină cu mine, da! Mi-a spus ceva extraordinar. În urmă cu 2 zile mi-a zis că își dorește foarte mult să facă ceva extraordinar cu viața lui, să cânte sau să schimbe vieți. El a cântat cu mine, dar pe scenă nu prea voia! Acum îl văd că vrea și are o poftă fabuloasă de a răzbi la 9 ani, mi se pare extraordinar! Vorbim și de puterea exemplului.

Când o vezi pe mama ta că este toată ziua în toate direcțiile, pe telefoane, mail-uri, evenimente, contracte, cred că este o chestie inspirațională. Oricât îi spui unui copil că este bine să muncești, dacă nu are exemplul în față, ca să vadă cum e, nu știu cât poate să înțeleagă! Dar, așa, el înțelege! Vede cum copiii de la școală mă iubesc, vede că lumea mă cunoaște.

E puterea exemplului, despre asta este vorba! De Revelion îl iau cu mare drag dacă vrea să meargă cu mine, doar că o să cânt afară și mi se pare nepotrivit pentru el! În schimb, pe timpul verii, în vacanțe, îi face plăcere să meargă cu noi dacă mergem în Ploiești, Pitești sau Constanța și putem să luăm cazări, fiind cu mine. Vine, îi place foarte tare, stă la sunet sau în față și spune: „Mai tare chitara că nu se aude bine!”.”

Citește și Amna s-a schimbat după divorț. Ce ar face dacă viitorul iubit ”ar călca strâmb”: ”Dacă l-aș vedea că se tăvălește pe jos și că îi pare rău, e posibil…” EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *