Ce studii are Adela Popescu, de fapt. Nu mulți știu că aceasta este meseria de bază a vedetei Pro TV

Ce studii are Adela Popescu, de fapt. Nu mulți știu că aceasta este meseria de bază a vedetei Pro TV

Ce studii are Adela Popescu, de fapt. Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Cel mai recent proiect de televiziune în care a fost implicată a fost show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a cărui finală a fost câștigată de Anisia Gafton. În ultmii ani, Adela Popescu a fost și „titulara” postului de prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” difuzată tot de Pro TV. Însă chiar dacă este implicată în numeroase proiecte de televiziune, nu multă lume știe ce studii are vedeta de fapt.

Ce studii are Adela Popescu. Nu mulți știu că aceasta este meseria de bază a vedetei Pro TV

Glumeață, zâmbitoare și mereu plină de energie, Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din peisajul media românesc. Chiar dacă este implicată de mulți ani în proiecte de televiziune, puțini își mai aduc aminte care au fost de fapt începuturile profesionale ale vedetei.

Primele apariții publice ale vedetei au avut loc în 2004, odată cu difuzarea serialului românesc „Numai iubirea” pe Acastă TV și Pro TV , unde a interpretat rolul Alinei Damaschin.

Adela Popescu a absolvit Liceul „Dinu Lipatti” din București. Simțind că taletul artistic este cel care o reprezintă, a mers în această direcție, urmând ulterior cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I. L. Caragiale”.

Artistă polivalentă, Adela Poepscu și-a dezvoltat și latura muzicală, interpretând mai multe piese celebre precum „Bun Rămas”, alături de Dj Project sau Curaj, împreună cu Sorana. De asemena, de-alungul timpului, a lansat și piese solo, printre ele numărându-se „Din iubire”, „Doar tu” și „Eviți să iubești”.

Ce condiție a pus Adela Popescu pentru a face parte din echipa show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu a trăit aproape trei luni la intensitate maximă experiența din jungla Dominicană. Chiar dacă a fost prezentatoare a emisiunii, alături de Cabral, și nu a trebuit să treacă prin toate probele dificile prin care au trecut concurenții, blondina a experimentat și ea emoții puternice.

A avut însă parte de toată susținerea lui Radu Vâlcan și a copiilor pe aproape tot parcursul filmărilor din Republica Dominicană, ceea ce i-a ușurat cu mult șederea acolo.

„Aici am oamenii mei, iată staff-ul meu care se ocupă de mine, iată fiecare firicel contează. Experiența din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost o super provocare pentru mine. Am avut noroc că am avut confort psihic pentru că am avut familia aproape și asta a fost extrem de important. Altfel nu mergeam acolo, dacă nu aveam această opțiune. Experiența a fost peste orice așteptare, adică eu mereu îl întrebam pe Cabral să-mi zică cum este, el participând la sezonul trecut, dar orice mi-a povestit nu s-a comparat cu ce s-a întâmplat aici”, a declarat Adela Popescu în Exlusivitate pentru Ego.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
7.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.