Cea mai mare teamă pe care a învins-o Adela Popescu în jungla din Republica Dominicană: „Au început să-mi tremure picioarele” VIDEO EXCLUSIV

Adela Popescu a povestit tot despre aventurile din Republica Dominicană.

Zilele trecute, Radu Vâlcan s-a îmbarcat singur în avionul cu destinația Thailanda, acolo unde va sta mai bine de o lună pentru a filma sezonul 7 al realityshow-ului „Insula Iubirii”. Deși în plan era să plece cu toată familia, așa cum s-a întâmplat pe parcursul filmărilor din Republica Dominicană la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Adela Popescu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că a fost nevoită să rămână acasă cu cei trei copii ai lor deoarece filmările s-au suprapus cu orele de școală ale lui Alexandru, fiul lor cel mare.

Adela Popescu nu l-a putut însoți pe Radu Vâlcan în Thailanda

Adela Popescu a avut toată susținerea și ajutorul din partea lui Radu Vâlcan pe aproape tot parcursul filmărilor din Republica Dominicană, ceea ce i-a ușurat cu mult șederea ei acolo, dar i-a dat și un altfel de vibe pe timpul emisiunii. Deși finala show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut loc în România, de la Gala live a lipsit Radu, care era în Thailanda și se pregătea de filmările show-ului pe care îl moderează de mai bine de 7 ani.

„Aici am oamenii mei, iată staff-ul meu care se ocupă de mine, iată fiecare firicel contează. Experiența din Republica Dominicană, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost o super provocare pentru mine. Am avut noroc că am avut confort psihic pentru că am avut familia aproape și asta a fost extrem de important. Altfel nu mergeam acolo, dacă nu aveam această opțiune. Experiența a fost peste orice așteptare, adică eu mereu îl întrebam pe Cabral să-mi zică cum este, el participând la sezonul trecut, dar orice mi-a povestit nu s-a comparat cu ce s-a întâmplat aici”, ne-a declarat Adela într-o pauză de publicitate în timp ce echipa ei se asigura că arată exemplar pe micul ecran.

Chiar dacă nu este pentru prima dată când Radu Vâlcan pleacă singur în Thailanda, este pentru prima dată când Adela Popescu nu este implicată în niciun proiect TV și ar fi putut cu ușurință să-l însoțească. Însă, așa cum este firesc, copiii sunt pe primul loc și prioritățile lor sunt mult mai importante.

„Nu aveam cum să plec. M-am gândit, doar că băiatul cel mare are școală. Tu crezi că nu am luat toate variantele astea în calcul? Dar nu s-a putut. Dacă aș fi vrut? Înnebunită”, a mai povestit Adela Popescu pentru EGO.ro, completând că nu ar fi deranjat-o absolut deloc nici faptul că a început Campionatul Mondial de fotbal și că în acceastă lună majoritatea bărbaților sunt de nedezlipit din fața televizoarelor, atât doar că și-ar fi dorit ca familia ei să nu fie despărțită mai mult de câteva zile.

„Dar ce nu am mai multe televizioare în casă? Ne-am repartizat diferit responsabilitățile”.

Adela Popescu
Adela Popescu și cei trei copii ai ei

„Toată lumea se aștepta să sar”

Cât despre experiența ei în Republica Dominicană, Adela Popescu ne-a mărturisit că a fost de departe una dintre cele mai frumoase aventuri ale ei, cu atât mai mult cu cât a reușit să-și învigă anumite temeri. Nu a îndrăznit să mănânce din preparatele pe care le aveau concurenții la unele dintre probe, însă a reușit să sară în gol de la înălțime destul de mare, în condițiile în care are o teamă teribilă chiar și de a zbura cu avionul.

„Nu se putea mânca așa ceva, te rog să mă crezi. Nu exista așa ceva. În schimb, cu aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriză, d-apăi pentru ceilalți. Știi că mie îmi este frică să zbor cu avionul și am zis că trebuie să fac asta. Când m-am urcat pe schelă mi-am zis că nu are ce să mi se întâmple, mare lucru, însă pe când urcam și urcam, la un moment dat au început să-mi tremure picioarele și țin minte că eram atât de stresată că mi s-a blocat mâna așa într-o poziție anormală de la o hiberventilație.

Îmi venea să zic: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pur și simplu. Dar îmi era rușine. Toată lumea mă aștepta să sar. Îmi era rușine față de concurenți, nu aveam cum să mă duc apoi să le zic să facă nu știu ce probă când de fapt eu nu sunt în stare să sar de pe schela de pe care ei au sărit. Nu mergea”, a mai povestit amuzată Adela Popescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Transformare radicală a unui tânăr crescut la casa de copii care trăiește acum pe străzi....
Succesul intră în viața a 7 zodii începând de astăzi. Balanțele încep ascensiunea profesională
HOROSCOP APRILIE: Se întoarce roata pentru aceste zodii în Aprilie
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *