Ce studii are Andreea Bălan. Puțini știu că aceasta este de fapt meseria ei de bază

Nu a profesat deloc în domeniul ales

Toată lumea o recunoaște pe Andreea Bălan drept o artistă și o dansatoare de excepție. Puțini sunt cei care știu însă care este meseria ei de bază și la care a renunțat pentru a-și urma pasiunea pentru muzică și dans.

Andreea Bălan are o carieră de succes în muzică. Ce studii are, de fapt

Andreea Bălan este cântăreață, dar și o dansatoare de excepție. De asemenea, este jurată a show-ului Te cunosc de undeva, iar în prezent este concurentă la America Express, emisiune difuzată tot la Antena 1 acum. Toată lumea o știe așa, însă puțini oameni au aflat ce drum își alesese inițial.

Celebra artistă a promovat Bacalaureatul cu media generală nouă și a mers mai departe la facultate. Chiar dacă încă de atunși câștiga foarte bine din muzică, Andreea Bălan nu și-a neglijat studiile. A urmat cursurile Facutății de Filosofie și Jurnalist din cadrul Universității Spiru Haret.

Iubirea pentru muzică și dans a fost mult mai mare, astfel că Andreea nu a profesat în domeniu, ci a mers pe drumul său, pe care l-a ales de când era mică. În prezent este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi.

Citește și – Andreea Bălan, despre rolul de mamă singură: „Sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața”. Ce sfat le dă mamelor care trec printr-un divorț VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă în viața sentimentală a Andreei Bălan: „Statusul meu sentimental e extraordinar”

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan s-a străduit să își țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor. Chiar dacă a mai avut relații, artista nu a vorbit prea mult despre ele, iar în prezent spune că este fericită și recunoscătoare pentru ce are în viața sa.

“Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (…) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a spus Andreea Bălan.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că i-ar plăcea să mai îmbrace o dată rochia de mireasă. Nu vrea însă să ofere mai multe detalii momentan. Andreea Bălan a mai fost căsătorită în trecut cu George Burcea, alături de care are două fetițe. Actorul formează un cuplu alături de Viviana Sposub, după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unei emisiuni TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *