Ce studii are Anisia Gafton. Artista a întors toate scaunele la Vocea României 2023

Spre surprinderea tuturor, Anisia Gafton și-a făcut apariția în ediția de vineri, 15 septembrie, de la Vocea României 2023. Comedianta a șocat cu talentul său muzical, dar a știut și să întrețină atmosfera. Puțini știu ce studii are tânăra „concurentă”. Nu a finalizat cursurile. Foto

Anisia Gafton, senzație la Vocea României 2023

Anisia Gafton, cunoscută pentru momentele de umor pe care le creionează pentru publicul său, a „nimerit” pe scena de la Vocea României 2023. Toată lumea a fost luată prin surprindere de talentul său muzical, despre care jurații au spus că, dacă va fi lucrat, va conduce la o voce excepțională.

În ediția de vineri seară, 15 septembrie, Anisia Gafton a reușit să întoarcă toate scaunele de la emisiunea de la Pro TV. Mai în glumă, mai în serios, actrița i-a lăsat fără cuvinte pe antrenori, interpretând piesa „What’s Up”, a trupei 4 Non Blondes.

A fost zâmbet, râset și multă voie bună pe scena de la Vocea României 2023, după momentul Anisiei Gafton. Vedeta le-a mărturisit antrenorilor că nu s-a prezentat cu vreo altă intenție la emisiune decât cea de a face caterincă. Nu a realizat, pe moment, că toți au fost cuceriți de vocea ei și s-au întors.

Cuprinsă de emoții, Anisia Gafton a reușit să susțină un scurt moment de umor pe scena de la Vocea României 2023, ajutând-o și talentul în ale teatrului. Astfel, când a venit clipa pentru a alege în echipa cui va merge mai departe, actrița a ales… emisiunea Săriți de pe fix, de la Pro TV.

Ce facultate a început. Nu a finalizat studiile

Deși este foarte cunoscută în România prin prisma talentului său, puțini sunt cei care știu care a fost parcursul profesional al Anisiei Gafton. Aceasta nu are studii superioare. A început Facultatea de Teatru și Film, însă după un an și jumătate a renunțat să o continue.

Nimic nu a stat în calea Anisiei Gafton de a-și urma visul. A fost încurajată să facă stand-up inclusiv de profesorul de la facultate, care i-a spus că nu e locul ei la teatru. Când intra în clasă, toată lumea râdea, cadrul didactic sfătuind-o să își urmeze reala pasiune.

„S-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să particip la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea a fost să pice duetul, regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a dezvăluit Anisia Gafton, într-o intervenție pentru Adevărul.

Așa și-a început cariera în stand-up Anisia Gafton. Frumoasa actriță de comedie este astăzi una dintre cele mai apreciate din industria românească.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *