Ce studii are Cristi Mitrea, concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Puțini știu că asta e de fapt meseria lui de bază

A absolvit o facultate prestigioasă, dar nu a profesat niciodată în domeniu.
Ce studii are Cristi Mitrea, concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Puțini știu că asta e de fapt meseria lui de bază

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, participă în prezent la show-ul televizat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, de la PRO TV, după ce în trecut a luat parte și la alte emisiuni. Multă lume se întreabă ce studii are fostul luptător de MMA, iar răspundul la întrebare îi va surprinde pe mulți. Deși este un personaj controversat și a fost implicat în mai multe scandaluri, unul recent chiar, după scenele în care apare alături de Ruxi, Cristi nu a abandonat școala, asemenea multor sportivi.

Ce studii are Cristi Mitrea, concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Cristi Mitrea, în vârstă de 41 de ani, este în prezent concurent al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, de la PRO TV. Fostul luptător de MMA a ajus în atenția publicului larg atât în urma aparițiilor sale televizate, cât și după relația sa cu prezentatoarea Andreea Mantea, la care se adaugă, bineînțeles, cariera sportivă. Cu toate că a devenit un nume cunoscut, puțină lume știe ce studii are concurentul aflat în Republica Dominicană.

Fostul luptător se află deja de câteva săptămâni în Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“. Aparițiile televizate l-au transformat pe „baiatul rău“ al emisiunii de la PRO TV într-o vedetă, însă cine știe câte clase are, de fapt, concurentul? Cunoscut mai degrabă grație calităților sale sportive, puțină lume ar fi bănuit că Cristi Mitrea are studii superioare.

Citește și: Luptătorul Cristi Mitrea își sărbătorește azi ziua de naștere. Ce planuri are și ce spune despre o nouă participare la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ EXCLUSIV

Puțini știu că asta e de fapt meseria lui de bază

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, are studii juridice, fiind licențiat al Facultății de Drept. Acesta nu a profesat însă în domeniu, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale fiind sportul. Pe cale de consecință, concurentul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ este practicant de Jiu-Jitsu brazilian și MMA, de ani de zile.

Ba mai mult, Mitrea a câștigat și concursuri internaționale în acest domeniu. De pildă, în anul 2012, luptătorul a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian. Sportul practicat pare să-i fi șlefuit caracterul bărbatului, caracter ce i-a adus faima de om hotărât, care merge până în pânzele albe, dacă se impune, pentru dreptate.

Îl descalifică PRO TV?

Cristi Mitrea riscă să fie descalificat din show-ul difuzat de PRO TV după scenele petrecute în episodul 11, episod ce nu a apărut încă pe micul ecran, dar care poate fi vizionat, cu o săptămână în avans, pe platforma Voyo. După ce, inițial, s-a speculat că între el și colega sa, Ruxi, ar fi un început de relație, cei doi au fost prinși, din nou, în „offside“. După ce idila s-a demonstrat a fi o simplă înscenare a celor doi, lucru recunoscut chiar de vloggeriță, fostul luptător pare să fi luat gluma în serios.

Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul și-a permis niște atingeri nu tocmai prietenești. Comportamentul contravine regulamentului emisiunii, enunțat de Cabral chiar în prima zi în Republica Dominicană, care spune că orice atingere între doi concurenți ai celor două echipe rivale, în tabară, este strict interzis. Rămâne de văzut dacă și ce măsuri vor lua producătorii.

 

3.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.