Ce studii are Iulia Albu de la America Express sezonul 6. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre ea

Meseria pe care ar fi putut să o practice vedeta

Scris de: Daoud Andra

02 Oct. 2023

Ce studii are Iulia Albu de la America Express sezonul 6. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre ea

Iulia Albu este cunoscută din postura de critic de modă și apare des la televizor, comentând ținutele vedetelor. În curând, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă și într-o altă postură. Vedeta face echipă cu iubitul ei la America Express sezonul 6, show a cărui premieră va avea loc curând. Puțini știu ce studii are Iulia Albu și că a absolvit o altă facultate, înainte de a studia moda.

Când începe America Express sezonul 6

Nouă echipe de vedete au pornit în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, în America Express. Competiția s-a filmat la începutul verii, iar concurenții au străbătut mii de kilometru prin Columbia, Ecuador și Argentina. Aventura lor va putea fi urmărită în curând și la televizor, pentru că Antena 1 a anunțat când va începe difuzarea reality show-ului.

Dacă până acum America Express făcea parte din grila de iarnă, de data aceasta emisiunea va intra pe post mai devreme. Aventura de pe continentul american va putea fi urmărită începând cu 21 octombrie, într-un maraton de cinci episoade. Mai exact, de sâmbătă până miercuri, telespectatorii vor putea vedea în fiecare seară cum s-au descurcat cele nouă perechi de concurenți la începutul aventurii.

Citește și: Ce studii are Giulia Anghelescu de la America Express sezonul 6. Meseria pe care trebuia să o practice, de fapt

Ce studii are Iulia Albu de la America Express sezonul 6
Iulia Albu și iubitul ei, Mike, la America Express

Ce studii are Iulia Albu de la America Express sezonul 6

Una dintre cele nouă echipe care pornesc pe Drumul Soarelui este formată din Iulia Albu și iubitul ei, Mike. Criticul de modă și-a obișnuit fanii cu stilul excentric și non-conformist pe care l-a afișat de-a lungul timpului. De data aceasta, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă într-o nouă ipostază.

Puțini știu că Iulia Albu a urmat cursurile a două facultăți. Până să își urmeze chemarea către modă, aceasta a absolvit Facultatea de Drept din București. Nu a dorit să urmeze o carieră în domeniul juridic, ci s-a înscris mai departe la Facultatea Artelor Decorative și Designului, din cadrul Universității Artelor (UNARTE).

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ada Galeș de la America Express sezonul 6. Ce afacere are actrița și în ce filme a jucat

”Am terminat Facultatea de Drept, dar sunt avocat definitiv. Da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveți continuu, să îți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să muncești pentru asta, să citești foarte mult, să fii critic tu cu tine.”, a mărturisit Iulia Albu la un moment dat, pentru Observator.

Cine a câștigat sezoanele anterioare

Cele nouă perechi de concurenți se luptă pentru premiul de 30.000 de euro, dar și pentru a ajunge până la capătul Drumului Soarelui. Cea mai iubită emisiune de aventură a ajuns la sezonul cu numărul 6. După 4 sezoane filmate în țări din Asia, când emisiunea s-a intitulat Asia Express, în sezoanele 5 și 6 aventura s-a mutat în America de Sud.

  • Primul sezon s-a filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Aventura de pe Drumul Dragonului a fost câștigată de echipa formată din cântărețele Raluka și Ana Baniciu.
  • Al doilea sezon s-a filmat în India și Sri Lanka. Aventura s-a intitulat Drumul Elefantului și a fost câștigată de perechea formată din CRBL și Oase.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată iubitul Iuliei Albu. Cei doi fac echipă la America Express 2024

  • Al treilea sezon s-a filmat în Taiwan și Filipine. La finalul Drumului Comorilor, învingători au fost Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea.
  • Al patrulea sezon s-a filmat în pandemie, în Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Aventura de pe Drumul Împăraților a fost câștigată de cuplul format din Mihai și Elwira Petre.
  • Al cincilea sezon s-a filmat în Mexic, Guatemala și Columbia. Drumul Aurului a fost cucerit de echipa formată din comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *