Ce studii are Monica Tatoiu, de fapt. Încasează lunar o pensie uriașă: “Dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii”

Pensia uriașă pe care o primește Monica Tatoiu

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri de la noi din țară. Mai bine de un deceniu, aceasta s-a aflat la cârma unuia dintre cele mai populare branduri de cosmetice de pe piață, dar publicul larg o știe datorită apariţiilor sale în emisiuni de televiziune. Cu toate acestea, puțini români sunt cei care știu ce studii are vedeta și, mai ales, ce pensie uriașă încasează.

Ce facultate a absolvit Monica Tatoiu

În vârstă de 67 de ani, Monica Tatoiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Cu o minte sclipitoare și cu o ambiție de fier, vedeta a reușit să-și construiască o carieră impresionantă și să-și asigure un venit important și sigur la bătrânețe.

Monica Tatoiu a văzut pentru prima oară lumina zile pe data de 21 iunie 1956 în Boşca Montană, din Caraş Severin. Încă de la o vârstă fragedă, însă, vedeta și-a dorit să ajungă în Capitală și pentru a-și îndeplini visul s-a măritat.

”M-am căsătorit pentru buletin de Bucureşti. Am vrut să stau în Bucureşti, nu am vrut să mă mai întorc acasă. Mama îmi spunea: ”Vino acasă, întoarce-te acasă!”. Eu: ”Nu! Vreau să stau în Bucureşti”.

Am fugit pe geam pe 4 ianuarie 1981. Mama îmi spunea: ”Mamă, te rog frumos”, eu ”Nu! Nu! Nu”. M-am căsătorit la casa de căsătorii a sectorului 6. Eram eu, soţul meu (cu care păstrez relaţii bune) şi părinţii lui care plângeau”, a povestit Monica Tatoiu în emisiunea ”Conferinţa de presă” de la Antena 2.

A studiat intens pentru a reuși să-și facă un nume

Cu toate că a ales calea ușoară pentru a ajunge în București, Monica Tatoiu nu a uitat de studii. Aceasta a absolvit Facultatea de Matematică și a profesat mai bine de 15 ani în domeniu.

De altfel, ea a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în anul 1990. După ce a renunțat la catedră, Monica Tatoiu s-a apucat de afaceri și s-a bucurat de un succes incredibil.

Citește și Ce animal exotic ține Monica Tatoiu în curtea ei. Pe mulți îi vor surprinde alegerea ei!

Pensia uriaşă pe care o încasează Monica Tatoiu de la statul român

Monica Tatoiu a condus compania Oriflame în perioada 1995 -2009 și a reușit să crească business-ul până la valoarea de 33 de milioane de euro. Astfel, vedeta a ajuns la o avere estimată la circa 7,5 milioane de euro.

Ea deține o proprietate de 633 mp, dar și un teren de 2.590 mp. De asemenea, Monica Tatoiu are și câteva acțiuni la compania de cosmetice, ce are sediul la Stockholm.

În plus, fosta femeie de afceri se bucură și de o pensie de 22.000 de lei. ”Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului găzduit de Geanina Iacob.

Citește și Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani. Ce obișnuiește să consume la prânz: “Nu m-am îngrășat deloc”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
2 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *